Niels Krøjgaard & Rune Green

#
Torsdag den 8. maj 2014 kl. 19:00

Få en tankevækkende og intelligent oplevelse og rund det hele af med humor, når jvshop.dk afholder en aften med to stærke foredragsholdere.

Torsdag den 8. maj kl. 19.00 på Esbjerg Conference Hotel.
 
Psykologisk Entertainer Niels Krøjgaard udfører eksperimenter du troede var umulige lige for øjnene af dig. Publikum vil blive snydt og manipuleret, men alt vil foregå med glimt i øjet og kun med det formål at underholde og skabe forundring. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over, du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret. Niels Krøjgaard kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af entertaineren selv.
 
Herefter overtager Rune Green scenen
 
Rune Green er praktiserende humorist og har beskæftiget sig med humor på alle tænkelige leder og kanter. Han er en morsom og begavet foredragsholder, der bruger sin egen lune og skarpe humor til at fortælle om humor. Med stor selvironi, skarpe observationer og udgangspunkt i sine mange års erfaring som humorist, inspirerer han os på en munter og underholdende måde, til at bruge mere humor i hverdagen.
 
 JV pris kr. 195,-
 JV pris inkl. tapas tallerken kr. 330,-
 
 Ikke JV pris kr. 245,-
 Ikke JV inkl. tapas tallerken kr. 380,-

Arrangøren oplyser


Har du købt billet inkl. tapas, serveres dette fra kl. 17.30

Program:
Kl. 18.30 - Dørene åbnes
Kl. 19.00 - 1. del - Niels Krøjsgaard
Kl. 19.45 - Pause
Kl. 20.10 - 2. del Rune Green
Kl. ca. 21.00 - Tak for i aften.