Edderkopperne kommer på Naturama

#
Åbent i perioden 8. - 23. februar 2014

Besøg Naturama i vinterferien Åbent alle dage d. 8.-23. februar Kom ind i edderkoppernes fantastiske verden i Naturamas nye, store særudstilling EDDERKOP.

Hør om deres jagtteknikker og evner til camouflering, familieliv og myterne. Hils på de levende edderkopper og se nærmere på verdens tungeste edderkop. Er I lige så seje som en edderkop? Prøv kræfter med Spider-testen, hvor I bl.a. skal fange insekter, bruge jeres følesans og kravle gennem edderkoppespindet. Der er en præmie til alle børn, der kommer gennem Spider-testen. Tag på rundvisning i edderkoppernes verden, besøg det kreative værksted, vær med når Nephila-edderkopperne fodres eller kig ind til vores levende insekter og hør om vandrende pinde, kakerlakker og græshopper. Tjek hele programmet på www.naturama.dk.

Pris JV abonnement kr. 320,-
Pris Ikke JV abonnement kr. 420,-

Tilbuddet indeholder:
Entré for 2 voksne (Børn (0-17 år har gratis entré.)
2 kaffe i caféen
2 Naturamapas med hver 1 Spider-test
1 slush-ice og 1 valgfri plakat
Gratis koncert den 16. februar - se nedenfor

Teknisk arrangør: Naturama

Familiekoncert med HeartBeat
Søndag d. 16. februar kl. 14

Tag familien med til en skøn koncert i det blå univers med HeartBeat. De 4 unge musikere fylder scenen med sang, klap, bodybeat, rap og stomp. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og HeartBeat spiller på ALT, fra pizzabakker og tønder til aviser og borde. Gratis når entréen er betalt og indeholdt i JV-pakken.
Arrangøren oplyser

VIGTIGT tilbuddet er gyldigt
i perioden d. 8.-23. februar kl. 10-17.