Henrik Knudsen

#
Torsdag den 1. september 2011 kl. 18:00

Henrik Knudsen – anekdoter fra golfens verden. Foredrag om spillet på og uden for banen

Krydret med herlige gamle fotos og filmklip gennemgår Henrik Knudsen golfspillets historie og store profiler gennem tiderne. Fra Tom Morris til Thomas Bjørn – fra træ til titanium.

Efter pausen tager Henrik Knudsen os med ind i det moderne golfcirkus. Vi kommer bag kulisserne på Europatouren og hører om hierarkiet blandt spillerne, om forretningen golf, og om hvorfor der er så mange penge i moderne golf. Alt sammen krydret med anekdoter og personlige oplevelser fra de 15 år, han har dækket international golf. 

Bagefter er der naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.

Sted: Restaurant Justesen, Gellerupvej 11B, 6800 Varde
Dato: Torsdag den 1. september
Billetpris: JV abonnent kr. 250,- / Ikke JV abonnent kr. 300,-
Priserne er inkl. tapastallerken og et glas vin

Program:
Kl. 18:00 Golfhistorie (Fra Tom Morris til Thomas Bjørn)  
Kl. 19:00 Tapas tallerken og et glas vin
Kl. 19:45 Europatour bag kulisserne samt anekdoter og spørgsmål 
Kl. 20.45 Tak for i aften

Henrik Knudsen er fra den store golfårgang 1957 (ligesom bl.a. Seve Ballesteros, Nick Faldo, Sandy Lyle og Bernhard Langer), men det blev ikke som spiller, at han kom ind i golfsporten.

Som i alle andre aspekter af livet er der nogle, der har det hele i munden, og siden 1991 har Henrik Knudsen været så heldig at få lov til at kommentere alle de store golfturneringer på Viasats kanaler.

Ud over at kommentere skriver han også for bl.a. Dansk Golf, og så holder han foredrag rundt omkring i landet – bl.a. om golfhistorie, Europatouren og om golfregler.

Han har desuden udgivet ”Jeg Hader Golf” – en samling morsomme og kloge citater om golf, og ”Knudsens Regelguide” – golfreglerne på en hurtig og letforståelig måde. Sammen med Leif Nyholm har han også udgivet Lyntips og Regeltips på VHS og DVD.


 


 

Arrangøren oplyser

Sted:
Restaurant Justesen,
Gellerupvej 11B, 6800 Varde
Dato: Torsdag den 1. september
Billetpris: JV abonnent kr. 250,- /
Ikke JV abonnent kr. 300,-
Priserne er inkl. tapastallerken og et glas vin