Udødelige Beatles på Godset

#
Søndag den 2. marts 2014 kl. 16:00

Når der den 2. marts står Beatles på programmet på Godset i Kolding er det endnu et bevis på at, nok er halvdelen af det verdensberømte firkløver borte, men musikken lever evigt.

Når der den 2. marts står Beatles på programmet på Godset i Kolding er det et bevis på, at musikken lever evigt.

På podiet i Kolding finder du bandet Flashback, der får assistance af en af danmarks mest benyttede studiemusikere: Kolding-drengen Peter Bødker. Bandets solist ved aftenens optræden er Karoline Budtz, – 35-årig sangerinde, der blev uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2007.

Hun turnerer rundt omkring i Danmark med et alsidigt program af Beatles-fortolkninger sammen med Søren Bødker Madsen.
Karoline Budtz er bla. kendt fra DRTV med serien: "Beatles Forever".
 
Peter Bødker er især kendt som pianoplayer og guitarist, men spiller flere andre instrumenter. Baggrunden er gennemsolid med bl.a.18 år som en af de bærende kræfter i Bamses Venner. Han har medvirket på utallige pladeproduktioner og bl.a.spillet sammen med så prominente navne som Chris Norman (Smokie), Andrew Strong, Stig Rossen, Wenche samt Fenders. Han har medvirket på utallige udgivelser med kendte, danske kunstnere – fra Keld Heick til Dario Campeotto samt Fede Finn og FunnyBoyz.

Flashback er et lokalbaseret fritidsband med base i Kolding. Bandet består af en flok rutinerede og modne musikere. Flere af dem, har mere end 30 års musik erfaring. Flashback er basen, men flere af musikerne spiller i andre sammenhænge, for de får aldrig nok af musik.

Frank Jakobsen, bedre kendt som "Franzz" er singleguitarist, og synger desuden kor. Han har blandt andet spillet sammen med: Charlie McCoy, Wenche Hartmann, Jason Dove, og Morten Husted fra bl.a. Neighbours og Free Space.

Benno Mortensen er forsanger og rytmeguitarist med 40 år på banen.  Erfaringen er solid, og stemmen mestrer de fleste genrer lige fra Elvis, Beatles og Tom Jones til Joe Cocker.
At Benno og Michael jævnligt spiller på de intime scener med Trio Amerone, er ingen tilfældighed. Der er nærmest gået sport i at finde en ny spændende flaske rødvin, som Flashback-medlemmerne nipper til på øveaftenerne hos trommeslageren Ole Jednoral i Vamdrup. Ole er underviser i det civile liv, og han har gennem årene spillet i flere lokale bands.
Bandets bassist er charmetrolden Michael Jørgensen, der underviser på Hansenberg i Kolding. Michael har udover sin bassguitar, en umanerlig stor gulvbas ved navn Bertha.

 

FAKTA
Tid:Søndag den 2. marts 2014 kl. 16 - 19
Sted:Godset,Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding
Unummererede siddepladser

Pris: med JV-abonnement 195,- kr.
        uden JV-abonnement 245,- kr.


Mulighed for spisning: UDSOLGT - UDSOLGT GrilletRoastbeef og hjemmelavede pølser m. tilbehør: kun 88,-


Koncertarrangør: Jvshop.dk og foreningen: Vi er musikalske venner.

Arrangøren oplyser

Mulighed for lækker mad direkte fra grillen:
GrilletRoastbeef og hjemmelavede pølser
m. tilbehør: kun kr. 88,- ved forudbestilling
ved køb af billet