Frederikshåb Plantage 6. juli

#
Onsdag den 6. juli 2011 kl. 19:00

Tusmørke og aftenstemning i Frederikshåb Plantage Spændende aftentur i et historisk område med mange naturoplevelser

JydskeVestkysten & Naturstyrelsen Trekantsområdet inviterer onsdag d. 06. juli kl. 19.00 til en oplevelsesaften i Frederikshåb Plantage. Vi går ind i plantagen, nyder den storslåede udsigt over Syvårs-søerne, fortsætter       gennem indlandsklitterne og ender ved skovløberhuset Kighøj. Her spiser vi natmad og nyder en stille stund ved bålet, før turen går hjemad og skoven falder til ro.

Undervejs vil vi opleve det særlige og sælsomme dyre- og planteliv, der knytter sig til området, både på savannen og i klitterne. Naturvejlederen vil også fortælle om plantagens historie og udvikling – hvorfor den blev anlagt, hvordan området er blevet benyttet gennem tiden, og hvordan de biologiske forhold afspejler sig i dyre- og plantelivet. Frederikshåb Plantage er opdyrket hede, og opdyrkningen var en lang og sej proces. Siden har plantagen lagt arealer til værnemagtens fly under Anden Verdenskrig, og senest blev dens udseende ændret betydeligt i stormen 1999.

Bindende tilmelding på www.jvshop.dk under ”billetter/naturoplevelser” eller hos JydskeVestkysten, Jernbanegade 19, Grindsted, tlf. 7912 4500 mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Pris pr. person
Ikke JV abonnenter
175,00 kr.
JV abonnenter
150,00 kr.

Mødestedet fremgår af billetten.
Begrænset antal pladser.

Turleder: Naturvejleder Helle Thuesen
Turen er 3-4 km og foregår i kuperet terræn, så turen er ikke egnet for kørestolsbrugere og barnevogne. Vandtætte sko anbefales.

Arrangøren oplyser

Turen er 3-4 km og foregår i kuperet terræn, så turen er ikke egnet for kørestolsbrugere og barnevogne. Vandtætte sko anbefales.