Den STORE KanalSafari

#
Torsdag den 28. juli 2011 kl. 08:00

UDSOLGT - Enestående rejse på verdens mest trafikerede, kunstige kanal fra Østersøen til Nordsøen.

JydskeVestkysten og Sort Safari inviterer torsdag d. 28. juli 2011 til en enestående sejltur på den historiske Nord-Østersøkanal, som vi i Danmark kalder Kielerkanalen. Det er verdens mest trafikerede, kunstige kanal, som går gennem et spændende landskab.

Pris pr. person

Ikke JV abonnent kr. 895,00
JV abonnent kr. 845,00

Vi kører i bus fra Møgeltønder og går om bord på Adler Princess i Kiel. Turen fortsætter herefter ind i kanalen, hvor vi sejler forbi idylliske landskaber og passerer de store skibe, der også er på vej mellem de to verdenshave. 

På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte, lækre retter, og om eftermiddagen et stort og lækket kaffe-/kagebord. I bussen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og kanalens spændende historie.  Kielerkanalen var i sin første form udgravet af vikingerne, mens den nuværende kanal er et resultat af indsatsen fra rigskansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen og uden at komme ind i dansk farvand.
Vi slutter sørejsen i Brunsbüttel og retunerer i bus til Møgeltønder.

Mødestedet fremgår af din billet. HUSK PAS og € til drikkevarer.
Der er et stærkt begrænset antal pladser.

 

Arrangøren oplyser

På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte, lækre retter, og om eftermiddagen et stort og lækket kaffe-/kagebord.