Jules Verne Safari

#
Lørdag den 5. april 2014 kl. 07:30

Rejs med JydskeVestkysten og SortSafari i fodsporet på den verdenskendte forfatter.

Dette tilbud er en enestående mulighed for at rejse i fodsporet på den verdenskendte forfatter Jules Verne – der bl.a. skrev Jorden rundt på 80 dage.


I juni 1881 sejlede Jules Verne med sit eget dampskib, St. Michel, på Ejderen mellem Nordsøen og Østersøen – en tur, han beskrev i begejstrede vendinger, og hvor en delstrækning nu kan genopleves sammen med JyskeVestkysten, Sort Safari® og rederiet Adler-Schiffe. Vi sejler fra Süderstapel og passerer en sluse, fortsætter turen på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse, inden vi sejler en kort strækning på Kielerkanalen for at slutte rejsen i Rendsborg.

På turen gennem det smukke slesvig-holstenske landskab passeres flotte og dyrerige naturom¬råder, som naturvejlederen, der er turens guide, vil ”åbne” med spændende natureventyr.  Vi byder undervej på en stor lunchbuffet og en kaffe/kagebuffet, der begge er som eventyr i sig selv, de stiger nemlig op af gulvet. Varighed ca. 10 timer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. storm, som lukker sluserne) gennemføres en alternativ tur med besøg i Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.

Program 2014:
07.30 Afgang med bus fra Møgeltønder
09.45 Ankomst til Rendsburg (Obereiderhafen)
10.00 Afgang med skibet Adler Princess
      Sejltur på Ejderen med passage af sluse
      Luksus Brunch Buffet
      Luksus Kage Buffet
15.45 Ankomst til Süderstapel
16.00 Bus tilbage til Møgeltønder
ca. 18.00 Afslutning i Møgeltønder

Pris pr. person
Ikke JV-abonnement kr. 885,-
 JV-abonnement kr. 835,-
 

Arrangøren oplyser

HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.
Turen har en varighed på ca. 9-10 timer.