Karen-Marie Lillelund - Kommunikation

#
Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19:00

FÅ BILLETTER - Karen-Marie Lillelund forholder sig muntert og kritisk til vores måde at kommunikere på. Hun hjælper os med at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen, og med at ruske op i den automatiske kommunikation og erstatte den med nærvær.

Karen-Marie taler om den kommunikation, der er grundlaget for arbejdsglæde, god stemning og dermed for en positiv arbejdskultur.

Det handler om at vælge sine kampe og med direkte kommunikation skabe et fundament af tillid, som giver lattermildheden og den positive arbejdskultur gode vilkår. Med en positive arbejdskultur bliver der letter adgang til nye idéer, der kan forbedre hverdagen og bundlinjen og når arbejdet foregår i en atmosfære hvor man har let til smil, kan man oven i købet minimere risikoen for at travlhed bliver til stress.

Kan man se det sjove i hverdagen, så kan man også blive det, der med et lidt slidt ord hedder “omstillingsparat”. Lad Karen-Marie Lillelund give et bud på, hvordan man skærper opmærksomheden på god kommunikation og får
humoren med i købet - en ting er sikkert: Det bliver ikke kedeligt

Torsdag den 27. marts kl. 19.00

Pris uden JV-abonnement kr. 245,00
Pris med JV-abonnement kr. 175,00
+ billetgebyr på 15 kr. pr. billet

Arrangøren oplyser