Michelle Hviid - Skru op for livet

#
Torsdag den 13. marts 2014 kl. 19:00

Vi gentager successen, denne gang i Esbjerg. Opnå en hudløs ærlig Michelle Hviid, når hun giver 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen

Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende med hudløst ærlige fortællinger. Hun hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere.
 
Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker!
 
• I foredraget inspirerer Michelle sine deltagere til, hvordan de selv kan lave et ’manifest’ for, hvordan man vil leve sit liv mere motiveret, mere modigt og sjovere. Det kræver, at vi tør gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.
 • Michelle deler hudløst de handlinger og erfaringer, der har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag.


Den 13. marts 2014 kl. 19.00 på Esbjerg Conference Hotel
 JV abonnement kr. 165,-
Ikke JV abonnement kr. 215,-
JV pris inkl. tapas kr. 290,-
Ikke JV abonnement inkl. tapas kr. 340,-
 
40-årige Michelle har været autodidakt iværksætter siden hun var 24. Vi kender hende fra programmet ”Læsø kalder”, hvor hun fik 40 kvinder fra hele Danmark til øen for at sætte fokus på det stigende problem med, at især kvinder vælger udkants Danmark fra. Hun er også kendt fra datingvirksomheden, Runningdinner.dk. Derudover kender mange hende fra Michelles Mission på DR1, og fra P4 hvor hun optræder fast hver lørdag formiddag foran mere end en million lyttere i programmet, ”Så har vi balladen”, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emneBørsens Nyhedsmagasin har tidligere kåret hende som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. I dag sidder hun i flere bestyrelser og er desuden kendt for at være en af Danmarks største indsamlere, når det gælder velgørenhed.
 


 

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes en halv time før arrangementet.
Bespisning foregår fra kl. 17.30