Dansk Slager Parade 2014

#
Lørdag den 1. februar 2014 kl. 19:00

Efter et forrygende i år med fyldte huse og flotte anmeldelser, bl.a. 4 stjerner i Nordjyske Stiftstidende kan man nu igen opleve den originale Dansk Slager Parade rundt omkring i Danmark. Kvaliteten er som altid høj.

For os er det vigtigt at turnéen hele tiden udvikler sig og giver publikum nye oplevelser, både de sange som vi forventer, altså kunstnernes egne originale hits, men også sange og indslag som vi genkender fra gamle dage, sat i scene af nutidens største navne inden for dansktop genren. Det er vigtigt at hver sæson er unik og noget som man kun oplever den ene gang.
 
På plakaten har vi: PETER VESTH (Veras Vinterven, Søndre Boulevard, Bare fire linier m.fl.) KLAUS (& SERVANTS) STRAND-HOLM (Bank 3 gange, Herstedvester, Den Bedste pige m.fl.) KELD & HILDA (Ved landsbyens gadekær, Do You speak English m.fl.) og LISE HAAVIK (Du er fuld af løgn m.fl.) bandet der bakker artisterne op er igen i år det forrygende Klaus & Servants.
 
- Den første turné var i 1997, dengang med bl.a. Tommy Seebach, Susanne Lana og Jodle Birge. Starten blev kaldt Slager-Parade, nogle år senere blev det til titlen Dansk Slager Parade, fortæller Stig Ulrichsen. – Igennem årene har mange andre store navne som Dorthe Kollo, Bjørn Tidmand, Lis & Per og Teddy Edelmann også optrådt i Dansk Slager Parade, en konstant udvikling og higen efter det bedste, for vi vil hvert år levere det bedste dansktop show, som publikum kan ønske sig.
 

Program:
 
17.00 dørerne åbnes
 
18.00 Kocertmenu
 
Forret:
 
Tarteletter med høns i asparges
 
Hovedret:
 
Gammeldags oksesteg med glacerede løg og gulerødder
 
Dessert:
 
Kroen´s islagkage med flødeskum og frugt
 
21.00 Musikkerne går på
 
21.45 pause
 
22.15 Musikkerne går på
 
Forbehold for ændringer.

Arrangøren oplyser