Claus Meyer

#
Tirsdag den 23. august 2011 kl. 19:00

Velsmag, sundhed og sanselighed. Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt?

Betyder det noget for vores sundhed, at vi nyder vores mad? Hvorfor bliver vi federe og federe? Er det den mad, vi spiser, der gør os overvægtige, eller er det den mad vi ikke spiser? Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt?

Med afsæt i sine erfaringer som en af Lollands fedeste drenge, forskningssamarbejdet med Arne Astrup om Spis Igennem filosofien og det 100 mio kroner store Nordea Fond finansieret OPUS projekt  udfordrer Claus Meyer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed, velsmag, bæredygtighed  og livskvalitet. Foredraget der er baseret på den nyeste videnskab er krydret med humoristiske tilbageblik, fortællinger om fremmede kulturers overlegne madlavnings principper, refleksioner over det ny nordiske køkken og understøttet af stenhårde kendsgerninger om hvordan vi alle kan komme i gang med at lave velsmagende mad, der er maksimalt opbyggende for vores sundhed og fremmende for klodens.

Pris:
JV-abonnent 225 kr.
Ikke JV-abonnent 275 kr

Foredraget arrangeres i samarbejde med:
Aakjærs www.aakjaer.dk og Kokkekompagniet www.kokkekompagniet.dk

Arrangøren oplyser

Inkl. et let traktement + 1 øl, vand eller vin.
Serveres fra kl. 17.00 i foyeren.
Dørene til salen åbnes ca. kl. 18.40