KVINDE KEND DIN VÆRDI - VÆR LADYCOOL

#
Torsdag den 7. november 2013 kl. 19:00

Lær hvordan du kan udnytte den nye kvindelighed. Tør du? Hvor meget nyder du at være kvinde? Og synes, at det giver dig nogle helt særlige privilegier og talenter?

Hvis det er under 6, på en skala fra 1 til 10, så kom og hør dette foredrag og se, om du ikke kan flytte dig højere op. blive gladere. Mere tilfreds. Med både livet og dig selv. Hvis du allerede er over 6, vil du højst sandsynligt ramme et rent 10-tal bagefter!

Først og fremmest handler det om, at du tør overgive dig til at være ladycool. Og dyrke din hjertevarme. Hvordan? Ved at kunne sige disse fire sætninger til dig selv – og mene dem: Jeg er smuk, Jeg er fri, Jeg er vigtig og Jeg er elsket
Emilie Van Hauen udfordrer den kulturelle historie bag disse sætninger - og sætter dem i et nyt og opløftende perspektiv i dette underholdende, informative og lidt provokerende foredrag! Du vil blive aktivt inddraget undervejs i form af øvelser, høre om spændende forbilleder og få mange historier. Og til slut vil du (håber jeg!) gå glad og begejstret derfra - klogere på verden og dig selv. Og med lyst til at bidrage med dit særlige kvindelige talent til alle os andre!

Emilia van Hauen
Strategisk rådgiver, sociolog, forfatter og foredragsholder
Emilia van Hauen er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og citerede sociologer om tidens trends og sociale tendenser og fænomener. Hun skriver fast for flere landsdækkende medier og bliver ofte brugt som kommentator både herhjemme og i udlandet.

Den 7. november 2013 kl. 19.00 på Ecco Centret i Tønder
JV abonnement kr. 175,-
Ikke JV abonnement kr. 245,-.

 

Arrangøren oplyser