HelgolandSafari 2. juni

#
Torsdag den 2. juni 2011 kl. 07:00

JydskeVestkysten og Sort Safari® inviterer til en heldags safari-tur til klippeøen med den enestående historie og natur.

HelgolandSafari

- oplev klippeøen med den enestående historie og natur

torsdag den 2. juni Kr. Himmelfartsdag

 

Vi har tilrettelagt et spændende program. Der er busafgang fra Møgeltønder torsdag den 2. juni kl. 7.00 og hjemkomst ca. kl. 21.00. Det er rederiet Cassen Eils, der sørger for, at vi fra fastlandet får en dejlig sejltur til klippeøen i Helgoland Bugt.

 

Der bliver besøg ved fuglefjeldet, Europas mindste Nationalpark, hvor det netop nu er over 20.000 ynglefugle, især suler, rider og lomvier sætter præg på dette fugleeldorado. Der er næppe et fuglefjeld, som man kommer så tæt på som netop på Helgoland. Normalt skal man langt mere mod nord i Atlanten for at opleve tilsvarende fugleliv. Øen er tillige hjemsted for en stor sælbestand.

 

Helgoland har en uhyre spændende historie, der også rummer danske elementer, ligesom øen har været Nordeuropas sidste tilflugtssted for pirater. Under 1. og 2. verdenskrig var øen en top moderne militærbase. Kort efter 2. verdenskrig gik øen over i historien med The Big Bang, hvor man forsøgte at sprænge øen væk… det lykkedes heldigvis ikke.

 

Helgoland er toldfrit område, og opholdet giver derfor mulighed for at slå en god handel af.

 

Pris pr. deltager: 785 kr.

Abonnenter på JydskeVestkysten kr. 735 kr.

 

I prisen indgår morgenkaffe og aftensmad om bord på skibet, ligesom professionel naturvejledning forestås af SortSafari, der sikrer en god oplevelse.

 

Husk pas og Euro til drikkevarer og indkøb.

Mødestedet fremgår af billetten.

Begrænset antal deltagere.

Arrangøren oplyser

Husk pas og Euro til drikkevarer og indkøb.
Mødestedet fremgår af billetten.