4i1 event – når det skal være sjovt at træne

#
Søndag den 27. oktober 2013 kl. 09:45

Imove og Varde Fritidscenter gentager successen fra sidst og byder op til masser af bevægelse i et tempo, hvor alle kan være med. Dagen er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med nye fitnesstrends, se mere under programmet.

Der er mulighed for at shoppe på stande opstillet af sponsorerne, (Intersport Varde, Bog & Idé Varde, IFV Varde, doTERRA olier og Magnetsmykker Margit Hildebrand samt andre der ønsker at give et godt tilbud til eventen, så glæd dig til en dag hvor der er forkælelse til dig hele dagen.

Søndag den 27. oktober ved Varde Fritidscenter

Pris JV-abonnent kr.349,-
Pris Imove medlemmer 349,-
Pris Ikke JV-abonnent kr.399,-
Pris inkl. frokost - tapasbuffet samt vand, frugt og snack

Mulighed for tilkøb af 1/2 times aromatouchbehandling kr. 100,- (normalpris kr. 400,-) - sideløbende med de øvrige aktiviteter

Kl. 9.45 Velkommen og præsentation - mød op i god tid

Event 1 - vælg mellem
Kl. 10:00 - 10.55
a. Rockn´Robick med Elisabeth Dalsgaard
b. Piloxing

Event 2 – vælg mellem
Kl.11.10 - 12.00
a. Ballroom Fitness med Elisabeth Dalsgaard
b.Pilates
c.Tabata

Kl.12.00 - 13.00
Frokost - tapas.
Mulighed for at deltage i konkurrencer, husk tørt tøj, så du ikke kommer til at fryse.

Event 3 – vælg mellem
Kl.13.00 - 14.00
a. WaterKombat (svømmehallen)
b. Puls og Styrke
c. Zumba med Flemming
d. Foredrag med aromaterapeut (Hvordan man kan bruge aromaterapi i sin hverdag)

Event 4 (vælg mellem)
Kl. 14.15 - 14.50
a. Saunagus (svømmehallen)
b Meditation og Afspænding - medbring gerne underlag og tæppe eller varmt tøj.

Kl.15.00 Udtrækning og overrækning af præmier – Tak for i dag.

Teknisk arrangør: Varde fritidscenter og Imove 2120 8090

Beskrivelse af aktiviteterne: 
Rock'n Robics:
Elvis; Bill Haley, Shaken Stevens... Kan du lide den gode gamle musik vil du elske rock'n robics. Her får du med garanti sved på panden når trin og variationer fra rock'n roll og swing dans sammensættes i en koreografi som i en aerobics time. Musikken får dig til at glemme tid og sted og bare twiste løs.. super energi og sjov motion.
Elisabet er selv tidligere flere gange dansk mester i rock'n roll dans og sammensætter timen med de bedste og sjoveste trin fra rock'n roll. Men alt som i en aerobicstime. Dvs. det er ikke partner dans og det bygges op så ALLE kan være med - danser eller ej.

Piloxing:
Her er den nye hotte træningsform, som kombinere Pilates, boksning og en lille smule dans.
Timen foregår i et højt tempo, og der bliver hurtigt skiftet fra en øvelse til en anden, det gør at timen ikke bliver kedelig.
Du har super høj forbrænding på en piloxning time, du kommer i super form, og får tonet kroppen.
40 min. med høj puls, og 15 min. med styrke og du har en fantastisk følelse i kroppen,
SLEEK, SEXY, POWERFUL.

Ballroom Fitness – vild med dans!
Når sandheden skal frem, er det faktisk første gang, at du kan prøve noget, der virker på både krop og sjæl. Hos Swingtime har vi udtænkt en plan, der skal give dig lyst til at danse og træne selv uden en partner. Din partner skal nok komme, når du viser, hvad du kan. Svaret er Ballroom Fitness. Her behøver du ingen dansepartner og ingen dansekjole. Alt hvad der skal til er, at du skal være klar til at bruge dig selv og prøve en helt ny form for træning. I Ballroom Fitness lærer du at danse vals, tango, cha cha cha, jive, rumba, samba og så videre, mens du får sved på panden og får rigtig god motion. Kombinationen af dans og aerobics sætter et højt energiniveau. Opbygningen af Ballroom Fitness-timerne er præcis på samme måde, som du kender fra almindelige aerobictimer – og det er netop det, som gør hele forskellen! Det vil sige, man lærer masser af trin og variationer flydende og ”logisk”.

Ballroom Fitness er for alle – uanset køn, alder og niveau. Hvis du ikke allerede er det, så garanterer vi dig, at Ballroom Fitness gør dig vil med dans!

Pilates
Alle kan træne Pilates, uanset alder, form og skavanker.
Pilates består af øvelser som foregår med kroppens egen vægt som belastning. Pilates er koncentreret træning. Pilates fokuserer på kvaliteten i bevægelserne som kordineres med åndedrættet og sætter krop og sjæl i fokus.
Pilates øvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøljen dvs. ryg- og mavemuskler. Træningen ligger vægt på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i kroppen.

Tabata:
Her får du sved på panden, en time fordelt på puls og styrke med intervaltræning. Træning af de forskellige muskelgrupper, og toning af hele kroppen.
En time hvor tiden flyver af sted med meget afveksling og hurtige skift.
Alle kan være med, da hver enkelt deltager tilpasser træningen så det passer til eget niveau. Vi veksler med brug af redskaber og kroppens egen vægt.

WaterKombat
WaterKombat er det nye tiltag inden for Cardio-workout i vand. WaterKombat
kombinerer kampsport, musik, rytme og vand. Herved får man en nyskabende
vand aktivitet, hvor alle kan deltage. fra lille til stor, fra ung til gammel. Motionsformen består af intervalpræget slag og sparkeserier, samt en
afsluttende styrketræning og udstrækning. Dette vil være med til at forbedre
din kondition og din krops styrke. WaterKombat er også med til at hjælpe dig
på vej, hvis du vil nå et vægttab eller være hindret i almindelig
gulvbasseret træning pga. en skade eller vægt. Vandet er med til at støtte
op om din krop og herved mindskes chancen for belastningsskader.

Puls og styrke:
En time hvor der vil være en kombination af bolde, elastikker og vægte, samt kroppens egen vægt.
Der veksles mellem kondition og styrke. Så kroppen, bliver tonet og du får sved på panden. Kom og have det sjovt mens du træner.

Zumbafitness:
En time med fede latin rytmer og skæg og ballade.
En time hvor vi giver den gas med Zumbafitness®. Kom og dans og bliv i godt humør. Er du vild med Zumba® eller har du aldrig prøvet det før, er dette her din chance, Flemming vil komme og give dig en lækker oplevelse og du vil komme til at svede til de fedeste rytmer og moves. Snyd ikke dig selv for en gang Zumba® med Flemming

Meditation og afspænding:
Dejlige afspænding af hele kroppen. Husk en varm trøje/ tæppe og/eller underlag. Så du ikke kommer til at fryse efter at have svedt en hel dag.

Saunagus:
Saunagus er et boost til dit immunforsvar. Vi guider dig gennem de æteriske oliers univers, lad dig forføre af duftenes magi. Oplev din indre skønhed og slip den fri. Føl effekten af saltpeeling og få den blødeste og reneste hud.

AromaTouch behandlinger
Er skønt for krop, sjæl og giver velvære, og i sær god mod stress. Undersøgelser har vist, at god stress og dårlig stress har samme indvirkning på kroppen – den kan ikke kende forskel.

Teknikken er delt op i 4 step:
1: reducerer stress
2: er støttende til dit immunforsvar
3: er inflammatorisk dæmpende, dvs modvirker infektioner
4: giver kroppen balance og ligevægt (homøostasen)

En AromaTouch behandling varer ca. 30 minutter, og foregår på ryg og under fødder. 8 specielt udvalgte doTERRA olier anvendes ved behandlingen. Disse 8 æteriske olier påføres ryg med behagelige, rolige bevægelser. Under fødderne berøres samtlige refleks punkter med 2 af de æteriske olier.

 

 

Arrangøren oplyser