Anders BlichfeldtEt liv i tonernes verden!

#
Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 19:00

Vi gentager successen og afholder endnu en gang dette fantastiske musikalske foredrag med Anders Blichfeldt - denne gang foregår det på Folkehjem i Aabenraa

Anders tager os med ind “i tonernes verden” på en musikalsk rejse med udgangspunkt i de begivenheder, der har formet hans tilværelse. Vi kommer med ind i komponistens værksted, hører om succes og fiasko, glæder og sorger, kærlighed, og venskaber. Ærligt og humoristisk fortalt.

Tirsdag den 22. oktober kl. 19.00 på Folkehjem i Aabenraa

Pris
JV abonnement kr. 195,-
Ikke JV abonnement kr. 245,-

Varighed 2 x 45 min.

Vi hører naturligvis også Anders synge en masse sange.
Som publikum får vi historien bag de mange kendte sange, og vi indvies i en verden, som vi ellers kun kender gennem medierne. Og medierne fortæller IKKE altid sandheden!

En blanding af tale og sang, der giver et godt indtryk af hvad Anders er for en person, og af hvad der kræves for at holde skruen i musikbranchens oprørte vande gennem mere end 20 år.


Anders' første instrument var banjo, håret var Page..

Anders Blichfeldt voksede op i Hundested som søn af Peter og Jane Blichfeldt, sammen med søsteren Lena. Som barn spillede Anders spillemandsmusik på banjo, violin, og senere kontrabas, men det var guitaren der for alvor fik Anders i gang i teenageårene. I forskellige bands med navne som Poltex, Rockuld, Zut Alors, Syren, Blue Wizard, Gordon and the dentists, Rocking Bo and the babes, og The Werners, formedes Anders’ stemme og guitarspil.
I 1990 var både tiden og Anders klar til Big Fat Snake, der siden har dannet hovedbase i Anders’ karriere. Anders har skrevet mere end halvdelen af Big Fat Snakes sange, med sange som Female Voice, Bonsoir Madame, Sittin’ in a window, som nogle af de mest kendte.

Inspireret af så forskellige sangere som Ray Charles og David Coverdale, har Anders’ stemme fundet sin plads på toppen af den danske rockscene. Man er aldrig i tvivl om hvem der synger når Anders synger.
Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt lavet 3 soloalbums. “UNO” i 2001, “Club Kai”, i 2002, og “Born to be blue” med DR Bigband i 2005. Anders medvirker desuden på en lang række projekter, og i duetter med bl.a. Sanne Salomonsen, Søren Sko, Alberte Winding, og Esther Brohus.
Anders Blichfeldt vandt med sin kraftige og sjælfulde stemme en Grammy som Årets sanger i 1998.
Anders har siden 1988 været gift med Marina. Sammen har de børnene Thomas, Jakob, Benjamin, og Alma.
I de senere år er Anders Blichfeldt også blevet kendt som en populær foredragsholder, der ærligt fortæller om sit liv og sine sange.

Arrangøren oplyser