HelgolandSafari & sæler

#
Lørdag den 10. august 2013 kl. 07:00

JydskeVestkysten og Sort Safari® inviterer til en heldags safari-tur til klippeøen med den enestående historie og natur.

HelgolandSafari & Sæler
På denne éndagtur lægger vi vægt på de mange sæler på Helgolands naboø, Düne.
Sejlturen fra fastlandet til Helgoland byder på morgenmad samt tid til at nyde udsigten over Nordsøen.
Vi besøger den lille naboø, Düne, hvor vi kommer tættere på gråsæl og spættet sæl end noget andet sted.
Øen har været hjemsted for sørøvere, og under 2. verdenskrig forsøgte de allierede at bombe øen væk.
Helgoland er toldfrit område og opholdet på øen byder også på tid til at slå en god handel af

 

Helgoland er en helt speciel ø, så der venter deltagerne en spændende oplevelse på denne éndagstur med et helt specielt program, der lægger vægt på de mange sæler på Helgolands naboø, Düne. Busturen starter fra Møgeltønder og undervejs fortæller Sort Safaris naturvejleder om det spændende marsklandskab langs den tyske vestkyst. Sejlturen fra fastlandet til Helgoland byder på morgenmad samt tid til at nyde udsigten over Nordsøen, inden vi når den røde sandstens klippeø i Helgoland Bugt.

 

Vi besøger den lille naboø, Düne, hvor vi kommer tættere på gråsæl og spættet sæl end noget andet sted. En meget intens "sælsom" oplevelse venter deltagerne, hvor Sort Safaris naturvejleder fortæller om sælernes liv på en spændende og humoristisk måde.

 

Helgoland har desuden en spændende og sprængfarlig historie, der også rummer danske elementer. Øen har været hjemsted for sørøvere, og under 2. verdenskrig forsøgte de allierede at bombe øen væk. Helgoland er toldfrit område og opholdet på øen byder, udover mulighed for besøg på det fascinerende fuglefjeld, også på tid til at slå en god handel af, inden vi forlader øen.

Arrangøren oplyser

Husk pas og Euro til drikkevarer og indkøb.
Mødestedet fremgår af billetten.