HelgolandSafari med overnatning

#
Søndag den 1. september 2013 kl. 07:00

To dages tur til klippeøen Helgoland

JydskeVestkysten inviterer i samarbejde med SortSafari og Reederei Cassen Eils til en to dages tur til klippeøen Helgoland og overnatning på flere hyggelige hoteller på den spændende ø i Nordsøen. Helgoland, den røde sandstensklippeø, er ca. 60 m høj og har en dramatisk pirat- og krigshistorie, som fortælles under turen. På Helgoland oplever vi fuglefjeldet med suler, lomvier og utallige rider. Vi kommer ned i bunkersanlægget og besøger Düne, sandøen øst for Helgoland, hvor vi kommer næsten uvirkeligt tæt på sælerne. En meget anderledes intens natur- og kulturoplevelse venter deltagerne. På udturen serveres kaffe og rundstykker, og på hjemturen en lettere fiske- eller svinekødsanretning. Der er mulighed for toldfri handel inden hjemturen.

Busafgang fra Møgeltønder, skib til Helgoland og forventet hjemkomst på anden dagen kl. ca. 21.00.

Pris pr. pers. i dobbeltværesle med morgenmad

Husk pas og € til aftensmad og frokost, drikkevarer og evt. indkøb på øen. Mødestedet fremgår af din billet. Der er kun denne ene mulighed i 2013.

Tur leder er naturvejleder Iver Gram, Sort Safari. Yderligere oplysning hos Sort Safari 7372 6400, e-mail igr@sortsafari.dk eller seniorredaktør Stig Eeg Sylvest, JydskeVestkysten tlf. 2060 4592, e-mail ssy@jv.dk.

Arrangøren oplyser

Mødestedet oplyses på billetten