Nationalpark Vadehavet

#
Lørdag den 21. maj 2011 kl. 10:10

Vi sætter fokus på Nationalpark Vadehavet med temature, hvor vi vil opleve Vadehavets største rovdyr, ”De 5 Store” i Nationalpark Vadehavet.

Kom tæt på sælerne i Vadehavet, vor regions største rovdyr med en vægt på op til 500 kg.


Lørdag den 21. maj 2011 kl. 10.10– 14.10 inviterer JydskeVestkysten og SortSafari til en spændende dag i Nationalpark Vadehavet. Vi sætter nemlig i hele 2011 særlig fokus på Nationalpark Vadehavet med temature, hvor vi vil opleve Vadehavets største rovdyr, ”De 5 Store” i Nationalpark Vadehavet. Sælerne i Vadehavet er vor regions største rovdyr med en vægt på op til 500 kg.


SælSafarien er en god mulighed for at opleve de to sælarter: spættet sæl og gråsæl.  Vi sejler fra Rømø til øen Sild, hvor vi går om bord på trækutteren Rosa Paluka, som sejler os ud til sælbankerne. Tidevandet bestemmer sejlruten og mulighederne for at opleve sæler. Undervejs fisker vi med minitravl efter krabber, søstjerner og andre spændende dyr fra havbunden, og naturvejlederen fortæller om de dyr vi fisker op. Alle får mulighed for at se, røre og smage på havdyrene, et hit hos både børn og voksne. Turen varer ca. 4 timer.


Husk pas.

Der er begrænset antal pladser.


Pris voksne: 225 kr., JV abonnenter: 205 kr.

Pris pr. barn under 14 år: 145 kr. JV abonnenent 125 kr.

Med i prisen er sejlads t/r, sælkutter, kaffe/te/vand.


Mødested oplyses ved tilmelding.

Arrangøren oplyser

Inkluderet i prisen er sejlads t/r,
sælkutter, kaffe/te/vand.