KvindeForum 2013 – Kvinder og hormoner

#
Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 14:30

Giv dig selv lov til at sprænge rammerne for andres forventninger og tegn bare uden for stregerne. KvindeForum 2013 er for alle kvinder, der vil ryste normer og dårlige vaner af sig og se på kvindelivet med friske øjne. Det må du ikke snyde dig selv for.

Torsdag den 24. oktober kl. 14.30 – 22.00 i Musikhuset Esbjerg

KvindeForum 2013 – Kvinder og hormonerer - giver dig en stjerneparade af inspirerende, energiske og frække kvinder (og en mand) på scenen, der vil vise deres vej til et liv i balance med masser af energi – også når hormonerne raser i kvindekroppen.

Mød din modsætning eller din ligesindede. Bliv udfordret og bekræftet. Læn dig tilbage eller sæt dig helt frem på sædet. Deltag i KvindeForum 2013.

Program
14.30 – 16.00 – Standene er åbne, der serveres kaffe, kage og frugt
16.00 – 16.30 – Pernille Aalund byder velkommen
16.30 – 17.30 – Gitte Hornshøj og Anne Mette Rasmussen
17.30 – 18.15 – Monique + band
18.15 – 19.30 – Middag
19.30 – 20.15 – Thomas Evers
20.15 – 21.00 – Charlotte Bøving og Anne Mette Hede
21.00 – 21.45 – Elisabeth Dalsgaard
21.45 – 22.00 – Afrunding og opsamling ved Pernille Aalund

Pernille Aalund, innovationsdirektør i Aller Media, er dagens konferencier.Hun giver en lille  peptalk om livet som kvinde på godt og ondt, når man er + 50. Ingen begrænsninger, blot en masse muligheder kombineret med en solid omgang daglige balleøvelser. Pernille Aalund har om nogen udforsket sin kvindelighed, og hun fortæller åbenhjertigt om sine erfaringer og holdninger til alt fra karriereræs til sexliv.

Midt i livet har du erfaringer nok til at leve livet fuldt ud
Gitte Hornshøj er debattør og foredragsholder med fokus på Respekt, takt og tone. Sammen med Anne Mette Rasmussen vil hun vise os, at det er lige nu og her, vi skal leve livet. Under overskriften ”Vi aflyser overgangsalderen”, tager de os med på erfaringsture gennem menneskelige relationer. Hvem giver dig energi, og hvem dræner dig fuldstændig.
”Glem den nedgroede negl” og ”Opfør dig ordentligt – takt og tone med plads til unoder” – det er pointerne i det humoristiske indlæg fra de to kvinder midt i livet – eller midt i a ræs, som de selv siger og skriver om på bloggen http://midtiaraes.wordpress.com


Monique er ”Grateful”
For første gang i hele sin lange karriere, har 46-årige Monique netop udgivet et album, hun selv har skrevet tekst og musik til. Monique spiller sange fra sit nye album ”Grateful” og taler om processen med at turde, og mod til at vise hvem hun er. Og mod kræver det at se i øjnene, at hormonerne i kroppen ikke længere gør det muligt at få sit største ønske opfyldt. Monique fortæller ærligt om, hvad det betyder for hende, at hendes ønske om børn aldrig bliver opfyldt.
På albummet Grateful finder man sange skrevet til kæresten, forældrene, Caroline Wozniacki, men også sange skrevet om de følelser og situationer som betyder allermest for Monique. Én af disse, taknemmelighed, har været den altoverskyggende inspirationskilde, og efter en periode med nogle af sit livs sværeste kampe, måtte Monique sande, at taknemmelighed er en følelse, som hun decideret har brug for.

Thomas Evers – om Vild med dans og syv meget forskellige dansepartnere
En livlig og veloplagt Thomas Evers fortæller om sine erfaringer fra deltagelse i Vild med dans og de vidt forskellige kvindelige dansepartnere, han har haft i programmet. Thomas Evers kredser i sit foredrag om jantelov, at tro på sig selv og om de fordomme, du møder andre med, og som de måske møder dig med.

Grib og fatshold motivationen til et sundere liv

Charlotte Bøving og Anne Mette Hede Jensen fra Sundhedsskolen giver os inspiration og konkrete redskaber til sund livsstil på en lettilgængelig måde.

Charlotte Bøving er praktiserende læge fra Varde. Hun er kendt fra TV-programmerne BS og Basserne - og atter tv-aktuel i sensommeren 2013 på DR1 med Jesper Skibby. Charlotte Bøving stod bag kendis-danserne Thomas Evers Poulsen og Steen Lund, da de smed "bildæk" og "rødvinspatter” med et samlet vægttab på 33 kg. Og senest har hun været involveret i frisør og stylist Dennis Knudsens forvandling fra blød man til toptrimmet og knivskarp IRONMAN.
Hør Charlottes fortælling om "drengenes forvandling" og hendes humoristiske foredrag om hormonernes drillerier, forskelle på mænd og kvinder – og hvorfor de ikke skal tages på samme måde.

Anne Mette Hede Jensen er ekspert i styrkebaseret læring og kommunikation. Hun er aktuel som kompetenceudvikler på Laudrup og Høegs Fodbold Fulton Academy, 
kendt for kommunikationstræning af de unge i TV2s  ”Silas opgør”, udvikler og underviser på LøkkeFondens Drenge Akademiet 2012. Derudover er Anne Mette aktuel med foredraget "Vær din egen helt", om positiv psykologi og styrken i kommunikation. Anne Mette stiller skarpt på, hvordan vi kan sætte kikkerten for det rigtige øje, så vi kan se vores egne potentialer og ressourcer i stedet for "find 5 fejl"-optikken. Hun fortæller meget levende om, hvordan vi på en simpel måde kan skrue op for styrken i vores kropssprog og præstere og performe bedre.

Elisabeth Dalsgaard skal OPLEVES
Hvorfor er det, at musik og dans gør alle glade?  Og gør det nu også det? Gælder det også for mændenes vedkommende? Eller har de kvindelige hormoner og kvindelig adfærd mon sat sig tungt på den sandhed?
Oplev Elisabeth Dalsgaard, når hun kaster sig ud i diskussionen om, hvorfor dans er livsnødvendigt for mange mennesker. Hun danser sig gennem sit oplæg og kommer også ind på sit varemære - Ballroom Fitness™. Det bliver alt andet end kedeligt – og du behøver ikke sidde stille undervejs.

Hvis du hører til dem, der har trippet for at komme afsted lige siden KvindeForum 2012, så kan du godt begynde at glæde dig nu. Du får kvindeliv for alle pengene på KvindeForum 2013.

Pris inklusive forplejning
Med JV-abonnement kr. 695,-
Uden JV-abonnement kr. 795,-
+ billetgebyr 15 kr

Forplejning indeholder:

Eftermiddagskaffe:
Kage
Kaffe/te
Kildevand
Frugt

Aftentraktement:
Ståbuffet:
Perlebygsalat med æbler, rejer og mango
Svampepuder med krydderurteskyrdip
Efterårssalat med diverse rodfrugter, skinke og havtorn
Lind pastasalat i dildcreme med laks, krydderurter og rejer
2 slags ostesnacks fra Enghavegård med druer
Brownies med tykt chokoladeovertræk
Sprøde brødchips

1 genstand:
Husests hvid-/rødvin
Øl
Sodavand
Kildevand

Stor tak til sponsorene:
Club La Santa
Camette
Kristiansen Optik
Marc Lauge
Varde Kommune

Teknisk arrangør: Jvshop & Sundhedsskolen


 

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes 14.30