Thomas Blachman

#
Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19:00

Min ordblindhed er Guds gave

For jazzmusikeren og samfundsrevseren Thomas Blachman blev ordblindhed vejen til den kreative tilværelse, han dyrker i dag. Han mener, at ordblinde har et andet potentiale end andre mennesker, og det skal findes og udnyttes.

Oplev den skaldede X-factordommer i et foredrag om emnet ordblindhed og talent, når han besøger Alsion i Sønderborg.

Onsdag den 30. oktober kl. 19.00 til ca. 21.00

Thomas Blachmans foredrag er en dynamisk oplevelse, hvor han vil tage fat i det, der dukker op fra publikum. Med udgangspunkt i ordblindhed som en abstrakt begavelse, der skal forløses, causerer han over genialitet og idioti – originaler og kopier.

Aftenens ordstyrer er Morten Jacobsen, JydskeVestkystens lokalredaktør i Sønderborg. Forbered dig på en provokerende, tankevækkende og total uforudsigelig aften.

Pris med JV-abonnement kr. 175,-
Pris uden JV-abonnement kr. 245,-
+ gebyr kr. 15,-

Bemærk de første 50 JV abonnenter kan købe billet til foredraget, for en særlig fødselsdagspris kr. 75,- (+ gebyr kr. 15,-)

Thomas Blachman er en anerkendt jazzmusiker med adskillige Grammyer til at understrege sit musikalske talent. Han har tidligere været initiativtager bag pladeselskabet ManRec. I samarbejde med bl.a. Caroline Henderson og Kasper Winding har Thomas Blachman flere gange rykket milepælen i dansk musikhistorie, samt opfattelsen af hvad man kan, og hvad man ikke kan.

Thomas blev for alvor kendt i den danske befolkning, da han var dommer på TV3s Idols og DRs X-factor. Med sine kontante udtalelser og gennemslagskraftige karakter blev Thomas Blachman omgående et samtaleemne.

Thomas Blachman har sammen med Torben Steno skrevet (oprørs)biografien “Det kolossale menneske”.

 

Arrangøren oplyser