Bageworkshop med Claus Meyer

#
Torsdag den 19. september 2013 kl. 19:00

Smag, duft og ælt i selskab med Claus Meyer, bagermesteren fra Meyers Bageri og kornkammeraten Per Grupe

Et nybagt brød fremstillet af godt mel, vand, salt og en smule gær kan være et af
livets store mirakler. Men det er det ikke altid. Tre mænd har sat sig for at overbevise danskerne om, at de skal bage deres eget brød.

I løbet af 2 timer bliver der lejlighed til at smage på forskellige brød, og alle deltagere vil få skeen i egen dej. Per, Claus og bagermesteren vil fortælle om kornets historie og melets kvaliteter. Der bliver æltet live på scenen, og brødenes tilblivelse bliver vist på storskærm i hallen, så alle deltagere kan ælte med på livet løs. Alle går hjem med hævet bundniveau, en dej i topform, mel, surdej og masser af ny bage-viden!

Husk bageskål og røreske
Da alle deltagere er med til live-æltning kræver det, at alle kommer med deres
egen 3-6 liter bageskål og en god røreske. Dejen skal koldhæve til næste dag, hvor
alle deltagere så kan se frem til at byde familie eller venner på friskbagt brød.

Dette får du med hjem:
• En dej i topform, klar til at bage næste dag
• En pose helt frisk, stenformalet mel fra Grupe&Meyer
• Surdej fra Meyers Bageri
• Mini-opskriftshæfte
• Folder om økologisk korn
• Alt sammen samlet i et økologisk net

Pris pr. deltager:
Med JV-abonnement 195 kr.
Uden JV-abonnement 245 kr.
+ billetgebyr 15 kr.

Arrangementet er et samarbejde mellem jvshop.dk, Grupe Meyer og Meyers Bageri.

Sponsorer til arrangementet er:

Spar Nord - www.sparnord.dk
Johan Bülow - www.lakrids.nu
De Forenede Dampvaskerier - www.dfd.dk
Just Eat - www.just-eat.dk

Arrangøren oplyser