Michelle Hviid - Skru op for livet

#
Torsdag den 13. juni 2013 kl. 19:00

- alt, hvad du giver, får du dobbelt igen. Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende med hudløst ærlige fortællinger.

Hun hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere. Dette helt nye foredrag tager udgangspunkt i Michelles nye bog, ”Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”


Oplev hende på Bispen i Haderslev den 13. juni
kl. 19.00 - ca. 21.00 inkl. pause.

JV pris kr. 165,-
Ikke JV pris kr. 195,-
+ billetgebyr kr. 15,-


Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker!


I foredraget inspirerer Michelle sine deltagere til, hvordan de selv kan lave et ’manifest’ for, hvordan man vil leve sit liv mere motiveret, mere modigt og sjovere. Det kræver, at vi tør gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.

Michelle deler hudløst de handlinger og erfaringer, der har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag. Og, som har gjort hende til en af de mest populære foredragsholdere i 2012.


Australskfødte, Michelle Hviid, er aktuel med bogen ”Skru op for Livet”, der allerede inden udgivelsen var udsolgt i første oplag. Hun har i 2012 fået sit helt store landsdækkende gennembrud som foredragsholder. Deltagerne mildest talt elsker hendes gennemført autentiske stil.


40-årige Michelle har været autodidakt iværksætter siden hun var 24. Hun er mest kendt fra datingvirksomheden, Runningdinner.dk. Derudover kender mange hende fra Michelles Mission på DR1, og fra P4 hvor hun optræder fast hver lørdag formiddag foran mere end en million lyttere i programmet, ”Så har vi balladen”, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emne.


Børsens Nyhedsmagasin har tidligere kåret hende som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. I dag sidder hun i flere bestyrelser og er ”udstillet” på Nationalmuseet som repræsentant for nutidens industri i udstillingen om Dansk Industris udvikling. Hun er desuden kendt for at være en af Danmarks største indsamlere, når det gælder velgørenhed.

Arrangøren oplyser