Drabschef Ove Dahl

#
Onsdag den 9. november 2011 kl. 19:00

Det er med stor glæde at Esbjerg Højskole præsenterer Drabschef Ove Dahl som med udgangspunkt i sin bog "Drabschefen skildrer sit liv og arbejde.

Onsdag d. 9. nov. 2011 kl. 19.00

I Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 - 12 af dem bliver begået i Københavnske drabschef, Ove Dahls område.

"Drabschefen" er et nærgående portræt af Københavns Politis velkendte ansigt, Ove Dahl. Vi kender ham fra tv og de store drabssager som "Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi", der fortæller sidste nyt fra efterforskningen.

Gennem sin 34-årige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste - og det værste. Nu fortæller han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.
I alle sagerne har Ove Dahl været på pletten. Publikum får et ærligt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til drabschefen, og hvordan reagerer den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han står over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse?

Billetpris pr. pers.
JV abonnent kr. 125,00
Ikke JV abonnenet kr. 175,00

Billetpris pr. pers. (Inkl. 2 retter hovedret + dessert efter køkkenchefens valg
JV abonnent kr. 250,00 
Ikke JV abonnent kr. 300,00

Bordbestilling foretages på 79137400, hvis der ønskes middag inden foredraget.

Esbjerg Højskole glæder sig til at byde dig velkommen til en god oplevelse.

 

 

Arrangøren oplyser

Menuen (hvis tilkøbt) serveres kl 17:00.
Foredraget starter kl 19:00.
Bordbestilling foretages på 79137400,
hvis der ønskes middag inden foredraget.