Stressrobusthed

#
Onsdag den 1. juni 2011 kl. 15:30

Er du stresset eller er bange for at blive det? Kom og hør hvordan symptomerne er og hvordan du kan forebygge det.

Stressrobusthed


JV udbyder i samarbejde med Birgitte Dam Jensen, et spændende og underholdende foredrag omkring Stressrobusthed.

 

I et moderne liv er vi ikke altid herre over, hvilke belastninger, forandringer og udfordringer der dukker op på vores vej. Det kan være alt fra finanskriser, sygdom, skilsmisser, økonomiske problemer, arbejdspres, arbejdsløshed og meget, meget mere.

 

Alle sådanne ukontrollerbare begivenheder kan blive en belastning for vores overskud, helbred og psyke i en sådan grad at vi udvikler stress, og endnu værre, begynder at udvikle svære stresssymptomer og stressrelaterede sygdomme.

 

Men heldigvis behøver det ikke gå så galt.

Vores krop og psyke er fuldt ud i stand til at opbygge styrke og modstandsdygtighed overfor belastninger og stressende perioder.

 

Dette kaldes stressrobusthed.

 

Dette foredrag vil derfor omhandle

• Stressformer. Hvilke former for stress er det særlig vigtigt, i et moderne liv, at udvikle modstandsdygtighed   overfor?

• Viden om stressrobusthed, hvordan det virker og hvordan det skabes.

• Gode levevaner der er fundamentet for kropslig og helbredsmæssig robusthed overfor stress. Motion, kost, afslapning, søvn og relationer.

• Teknikker til at skabe klarhed og handlekraft.

• Redskaber til at udvikle din egen ro, styrke og robusthed.


Birgitte Dam Jensen er teaterinstruktør og konsulent i erhvervslivet. Hun er uddannet kropsdynamisk psykoterapeut med speciale i stress, chok og traume. Hun har undervist og coachet i Det Danske Forsvar siden 2005, hvor hun har været med til at opbygge og fortsat udvikle Forsvarets uddannelse i gidseloverlevelse. Her underviser hun blandt andet i stress, stresspåvirkninger og stresshåndtering. På baggrund af sine erfaringer i Forsvaret, har Birgitte fået en usædvanlig dybdegående og unik viden om stress, og hvordan man udvikler modstandsdygtighed overfor det.


Hun er derudover fast tilknyttet konsulent ved Forsvarsstaben, og er i dag personlig rådgiver for en af vores store politiker indenfor performance og stressrobusthed. Hun er foredragsholder i foredragsvirksomheden StrongMind og har sin egen virksomhed Institut for Forandring.


Arrangementet bliver afholdt på Mungo Park den 1. juni kl 15.30

 

Pris JV-abonnent 125

Ikke JV-abonnent 175


Arrangøren oplyser