Foredrag med Christian Stadil

#
Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 16:00

Bliv inspireret til en helt ny måde at tænke arbejdsliv og virksomhedsledelse på, når Christian Stadil holder foredrag på Harmonien i Haderslev tirsdag den 21. juni 2011 kl. 16.00

Christian Stadil er en af dansk erhvervslivs mest markante ledere og ejer blandt andet Hummel International. Han benytter en klar og anderledes ledelsesfilosofi, som han kalder Company Karma. Det går i korte træk ud på, at ”du skal give for at få.”

Det er en helt ny måde at drive forretning på og en bevidst måde at brande på, hvor historie-fortælling er med til at markedsføre virksomheden.

Ifølge Christian Stadil handler det om at sprede god energi og lade være med at forsøge at bekæmpe konkurrenterne. Det er først, når du tror på dig selv, at du kan skabe Company Karma.

Det er Haderslev Rotary Club, der giver de syd- og sønderjyske erhvervsledere mulighed for at stifte bekendtskab med den karismatiske Christian Stadil.

Dagens program

kl. 16.00: Velkomst ved Finn Schou, præsident for Haderslev Rotary Club.
kl. 16.05: ”Company Karma” ved direktør Christian Stadil – 1. del
kl. 17.00: Let traktement – inkluderet i billetprisen
kl. 17.30: ”Company Karma” ved direktør Christian Stadil – 2. del
kl. 18.15: Afrunding ved Finn Schou, præsident for Haderslev Rotary Club

Pris uden JV-abonnement kr. 250,00
Pris med JV-abonnement og rotaryanere kr. 200,00
inkl. snacks og en øl, vand eller vin.

NB: Al overskud fra arrangementet går ubeskåret til Rotarys verdensomspændende kamp for at udrydde polio. Efter 25 års fokuseret indsats fra blandt andre Rotarys side, ser kampen nu ud til at være i sin sidste fase – og polio er udryddet globalt. Rotary International står bag kampagnen End Polio Now, som er det hidtil mest ambitiøse projekt i organisationens historie.

 

Arrangøren oplyser