Neighbours - I det akustiske hjørne

#
Lørdag den 6. april 2013 kl. 17:30

Mad og musikarrangement på Hotel Rødding Lørdag d. 6. april "Neighbours" fra Mariehaven og klassisk buffet i nye klæder. Pris inkl. buffet kr. 399,-.

”Vi glæder os til at spille i den fine teatersal på Hotel Rødding”, lyder det fra Helge Engelbrecht fra bandet Neighbours. ”Vi har tidligere spillet på Hotel Rødding men det er søreme da et par dage siden.

Nu får vi mulighed for at vende tilbage med en akustisk koncert lørdag den 6. april 2013 og det glæder vi os til. Vi har rigtig meget skyts i ærmet og lover en god blanding af nyt men også for nogle mere velkendt repertoire fra vores bagkatalog”, siger Engelbrecht fra sit domicil i Ansager i det vestjyske.

Her er Neighbours på vej mod den femte koncertsæson i Mariehaven, som Engelbrechts baghave kaldes. Mange har fulgt koncerterne fra Mariehaven på TV og nye programmer i serien ”Sommersang i Mariehaven” er på vej også på den front. ”Jamen, det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme men der er nu også ganske særligt i mødet med publikum rundt i landet. Vi ser frem til koncerten i Rødding”, slutter ankermanden i Neighbours.

Teknisk arrangør: Hotel Rødding

 


 

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 17.30 og alle pladser reserveres efter "Først til mølle" princippet.
"Neighbours" spiller 2x 50 min fra kl. 20.00