Joe Cocker i Kolding

#
Lørdag den 18. juni 2011 kl. 18:00

Joe Cocker med band spiller på Amfiscenen i Kolding lørdag 18. juni 2011. Koncerten med den fabelagtige sanger, der har tryllebundet fans i flere generationer, bliver den eneste i Danmark i denne omgang.

Joe Cocker udgav i oktober 2010 den anmelderroste cd Hard Knocks, hvor Joe Cocker og et ualmindeligt velspillende band swinger sig gennem 10 helt nye og originale sange. Hard Knocks er i øvrigt Joe Cockers udspil nr. 28

Joe Cocker er tilbage som vi kender ham med sin karakteristiske stemme og fremragende sange, som bevæger sig smidigt rundt i genrerne soul, rock, pop og gospel, og selvfølgelig har Cocker et band med til Kolding der ved hvad det handler om.

Udover smagsprøver fra Hard Knocks har Cocker et sublimt uddrag fra sin lange og produktive karriere med sig til Kolding.

- Vi glæder os til at præsentere en af verdens største og mest karakteristiske stemmer i de unikke rammer på Amfiscenen i Kolding. Der er lagt op til en helt eksklusiv oplevelse for de 4.000 publikummer der bliver plads til, og vi vil gøre vores ypperste for at sikre en fantastisk oplevelse lørdag 18. juni 2011, siger Christian Haugk, talsmand for arrangøren MusikKolding.

Koncerten er arrangeret af MusikKolding i samarbejde med Event Syd. 

 

 

 

Arrangøren oplyser

Tidsplan
Kl. 18.00 Dørene åbner
kl. 19.30 Support (navn offentliggøres senere)
kl. 21.00 Joe Cocker med band