Operation X - Morten Spiegelhauer

#
Torsdag den 23. maj 2013 kl. 19:30

Oplev også de største øjebklikke i Operation X’s historie, når Morten Spiegelhauer viser klip fra sit private videoarkiv. Der er garanti for stor forargelse og gode grin.

Mød Morten Spiegelhauer, der er vært på TV 2’s store seersucces gennem ni år – Operation X.

Morten Spiegelhauer giver et indblik i produktionen af det hårdtslående program og hvilken personlig pris, han har betalt for at være seermagnetens frontfigur. Afsløringer af fupmagere og forbrydere har betydet, at han i en periode måtte gå under jorden med sin familie på grund af dødstrusler.

Morten Spiegelhauer åbner denne aften for sin personlige værktøjskasse og giver dig indblik i, hvordan han har tacklet angstfyldte situationer, når han har stået ansigt til ansigt med den frygt, der naturligt følger med en uforudsigelig konfrontation.

Torsdag den 23. maj kl. 19.30 i Musikhuset Esbjerg, Teatersalen.
Pris med JV-abonnement kr. 165,- 
Pris uden JV-abonnement kr. 195,-


Morten Spiegelhauer er vært for en af de mest opsigtsvækkende programserier på dansk tv: Dokumentarprogrammet Operation X på TV 2. Programmet har infiltreret kriminelle miljøer og afsløret plattenslagere, bagmænd, ulovlige dyrehandlere og en vis chatkonsulent – Rudy Frederiksen.
Morten Spiegelhauer blev uddannet journalist i 1997. Han har lavet ungdoms-tv på DR2, radio på DRs P1 og P3, og så var han som nyhedsvært en af hovedkræfterne bag udviklingen af P3nyhederne. I 2004 opsagde han sin faste stilling i DR for at blive vært på Operation X.
 

 

Arrangøren oplyser

Program:
1. del 19.30 - 20.30
Pause 20 minutter
2. del 20.50 - ca. 21.30