Nordeuropas Monaco

#
Lørdag den 29. juni 2013 kl. 07:30

Den tyske vadehavs ø Sild er et fornemt ferieparadis med dansk kulturhistorie

JydskeVestkysten og Sort Safari® inviterer lørdag den 29. juni kl. 7.30 på en speciel éndagstur til Nordeuropas Monaco, det tyske ferieparadis Sild. Det er stedet hvor de kendte og rige holder til, og så har den berømte vadehavs ø en dansk fortid, idet den danske konge ejede dele af øen.

Turen foregår med skib og  bus gennem flot, uforstyrret natur, eksklusive turistområder og dansk kulturhistorie. Den kulinariske side af udflugten er lagt i hænderne på en af Europas bedste fiskerestauranter. Undervejs vil naturvejlederen, som er turens guide, fortælle og præsentere dette kombinerede stykke dansk-tyske historie. Sild er tillige casino-øen i Vadehavet, hvor store formuer, gevinster og tab har været med til at skabe en helt speciel atmosfære. Efter en spændende og eksklusive dag på Sild med udsigt til luksus, går turen hjem med tog over Vadehavet, en oplevelse i sig selv.

Der er busafgang fra Møgeltønder kl. 07.30  til en spændende tur gennem marsken med de særlige historier om stormfloder, grever og danske konger. På Nordstrand går vi om bord på Adler-Express og sejler en flot tur gennem Vadehavet forbi flere øer og lægger til på sydspidsen af Sild ved Hörnum. På sejlturen serveres der morgenmad. På Sild stiger vi om til bus, som bringer os rundt på øen. Vi spadserer rundt i den eksklusive by, Kampen, der har alt, hvad hjertet kan begære af de kendte og dyre mærkevarer og ikke mindst Tysklands dyreste feriehuse. Herefter kører vi til nordspidsen af øen og havnebyen List, hvor vi nyder en lækker fiskemenu, selvfølgelig på Gosch, Tysklands kendteste fiskerestaurant. Busturen fortsætter til Vesterland, hvor vi også oplever strandpromenaden og det fornemme feriemiljø. Hjemturen foregår med tog over Vadehavet, en oplevelse i sig selv. Bussen samler os op i Klanxbüll og kører retur til Møgeltønder, hvor vi forventer at ankomme kl. 19.30.
Turen arrangeres i samarbejde mellem JydskeVestkysten, Sort Safari® og Adler-Schiffe.

Pris pr. deltager
Uden JV-abonnement 885 kr.
Med JV-abonnement 835 kr.

Prisen er inklusive morgenmad og  middag.

Program 2012:

07.30 Afgang med bus fra Møgeltønder

09.00 Sejlads gennem Vadehavet med Adler Express, morgenmad

11.50 Landgang Sild / Hörnum og busrundtur på Sild

12.30 Travetur gennem Kampen, den eksklusive ferieby

14.00 Besøg på fiskerestauranten Gosch i List

15.30 Afgang med bus til hovedbyen Westerland

16.00 Travetur gennem Westerland inkl. strandpromenaden

17.40 Afgang med tog til fastlandet, Klanxbüll

18.20 Bus retur til Møgeltønder

19.30 Afslutning i Møgeltønder

Begrænset antal pladser

Arrangøren oplyser

Mødestedet oplyses på din billet