Mungo Park

#
Fredag den 6. maj 2011 kl. 20:00

De fire skuespillere i Mungo Park Koldings ensemble har skabt hver deres monolog. Fredag den 6. maj står Rebekka Owe og Christine Sønderris på scenen med hver deres enetale.

De fire skuespillere i Mungo Park Koldings ensemble har skabt hver deres monolog. De har fået til opgave at fortælle den historie, som de har på hjertet. Hver forestilling består af to monologer. Fredag den 6. maj står Rebekka Owe og Christine Sønderris på scenen med hver deres enetale.

I stykket "Ankomst" fortæller Rebekka Owe en dramatisk og rørende historie om en moderne karrierekvinde på vej til endnu et forretningsmøde, da et opkald pludselig ændrer hendes liv. Christine Sønderris byder på et veritabelt stand-up-show med monologen "En aften med Johnny." En provokerende opsang til idéen om de ligestillede køn, hvor både mænd og kvinder vil få deres selvopfattelse galt i halsen.

Pressen skrev om "Monologer"
"Monologer er fire helstøbte forestillinger fra Mungo Park Kolding, der fortjener et stort publikum. Snyd ikke dig selv for en eneste af de fire monologer, hvor alt er på spil.”
Jydske Vestkysten

"Monologer er en anbefalelsesværdig, anderledes teateroplevelse. Alene det at teatergængerne ikke ser den samme forestilling, selvom alle dog ser Monologer, er specielt."
KultuNaut

Arrangøren oplyser