HjuldamperSafari

#
Lørdag den 27. april 2013 kl. 07:30

Enestående mulighed for eksklusiv minicruise på Kielerkanalen

Hvem har ikke drømt om en sejltur på den imponerende Kielerkanal, krydret med historisk vingesus, nostalgi og luksus, og hvad kan være et mere velegne fartøj end den over 100 år gammel hjuldamper, Freya, med hjulskovle og masser af messing og mahogni? JydskeVestkysten, Sort Safari® og rederiet Adler-Schiffe inviterer på et eksklusivt minicruise med en af verdens få aktive hjuldampere, en tur med busafgang fra Møgeltønder og sejltur på Kielerkanalen med den romantiske hjuldamper Freya fra Kiel til Rendsborg.

På busturen fortælles der om den 99 km lange Kielerkanalen – som rettelig hedder NordOstseeKanal, NOK – og som forbinder Nordsøen med Østersøen, der blev indviet i 1895 og afløste den gamle Ejderkanal. Kanalen er en af verdens mest besejlede strækninger. Den både var og er et imponerende ingeniørværk, som blev udført lige efter at Danmark afstod Slesvig-Holsten til Tyskland. I Kiel går vi om bord på Freya, der blev søsat i april 1905, og som har en spændende historie bag sig; Fra kongelig yacht til flydende souvenirbutik. Turen er en smuk, nostalgisk rejse gennem et lille stykke Danmarkshistorie

På turen serveres der både en lækker frokostbuffet og en overdådig kagebuffet, hvilket er en oplevelse i sig selv!

Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.
Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg i Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.


Pris pr. deltager:
Uden JV-abonnement 885 kr.
Med JV-abonnement: 835 kr.

Begrænset antal pladser

Program:

• 07.30 Afgang med bus fra Møgeltønder
• 09.45 Ankomst til Kiel
• 10.00 Afgang med Freya
            Sejlads på Kielerkanalen
•          Brunch Buffet
•          Kage Buffet
• 13.30 Ankomst til Rendsborg
• 13.45 Afgang med bus til Møgeltønder
• 16.00 Afslutning v. p-pladsen i Møgeltønder

Arrangøren oplyser

Inkluderet i prisen er Brunch og kaffe/kagebuffet.
Afgang fra Møgeltønder, adressen bliver oplyst på
billetten.