Tørfisk og Vesterhavsbuffet

#
Lørdag den 26. januar 2013 kl. 17:30

Hotel Røddings mad og musikarrangementer, starter året med successen fra sidste år. Tørfisk besøger atter Hotellet, hvor Årets Vesterhavsbuffet står klar fra kl. 17.30

Lørdag den 26. januar 2013

Pris pr. billet kr. 399,- + gebyr kr. 15,-
Inkl. Vesterhavsbuffet fra kl. 17.30 

TØRFISK er nu klar med den nye CD – ”STILL GOING WRONG” - som er med til at markere
gruppens 30 års jubilæum. CD’en indeholder 13 helt nye sange, som igen berører mange forskellige
emner, lige fra politiktis, en sang om TØRFISK'ene tænkt som kvinder, en tur til Amerika, lægevidenskaben og om at synge som Bob Dylan. Sange om afsked, en storm og om kongen af Weber - grillen og meget mere. Sangene på CD’en er skrevet af gruppens medlemmer. Ib Grønbech har skrevet sangen ”Jeg kan ikke få armene ned”, mens Tom Bilde fra Lilholt Band har skrevet melodien til Egon Kirks sang ”Grill”. TØRFISK udgav i 2010 en dokumentarfilm, som er
resultatet af ca. et års optagelser. Filmen fortæller i gode vendinger om livet på og uden for scenen og livet uden for musikken. DVD’en indeholder bl.a. tilbageblik fra de 30 år TØRFISK har eksisteret.

Gode kollegaer og samarbejdspartnere, som Johnny Madsen, Lars Lilholt, Helge Engelbrecht og den tidligere TØRFISK medlem, Biskop Henning Toft Bro, har også givet TØRFISK et ord med på vejen. DVD’en indeholder tillige en CD med 13 af de gode gamle numre.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til
blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og
personlige tekster. De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire.

Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer. TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal. Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 16 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981. Trods (eller på grund af) de 30 år på bagen, er TØRFISK:

• Anker Hviid (201061): bouzouki, fløjte, harmonika, sang, 4 børn, 1 kone og 2 kolde
fodboldben.
• Bent Kirk (241258): bas, sang, 4 børn (mindst), 1 kone og 1 gammel biograf.
• Egon Kirk (100462): adskillige banjoer (alt for mange), mandolin, sang, 3 børn, 1 kone, 1 lille
og en stor folkevogn.
• Bent Bro (010961): guitar, frugt, sang, 3 børn, 1 kone (endnu) og 1 brugt føntørrer.

Arrangøren oplyser