Company Karma

#
Torsdag den 10. marts 2011 kl. 16:00

Oplev en karismatisk person Christian Stadil, som i dag har udviklet Hummel til et dansk topbrand ved branding og anderledes virksomhedsledelse.

Esbjerg Erhvervsudvikling og Erhvervsklubben Ribe-Esbjerg HH præsenterer et foredrag med en af Danmarks mest markante og karismatiske erhvervsledere. Christian Stadil ejer virksomheder inden for Food & Technology, Shipping, Sport & Fashion, Real Estate, Financing og er nok mest kendt for at eje Hummel A/S.

 

Christian Stadil er kendt for anderledes markedsføring og sponsering og har en klar ledelsesfilosofi , han kalder for Company karma. Company Karma er en ny måde at drive forretning på. Company Karma er en bevidst, anderledes brug af branding, markedsføring og storytelling. Det handler om at give for at få. Det handler om at sprede god energi og selvtillid, og så handler det om at holde op med at forsøge at slå og bekæmpe konkurrenterne, for det er først når du tror på dig selv, og det du kan, at man kan skabe Company Karma.

 

Christian fornemmer en ny verdensorden hvor dette at give for at få skaber ny energi og selvtillid. Samtidig har de en fælles interesse i personlig udvikling og spiritualitet, som de ser som væsentlige elementer i fremtidens måde at gribe ledelse an på.  

 

Dagens program: 

kl. 16.00 Registrering / 1 øl eller vand samt sandwich

kl. 16.30 Velkomst ved John Lesbo, formand for Esbjerg Erhvervsudvikling

kl. 16.45 ”Company Karma” ved direktør Christian Stadil

kl. 18.15 Afrunding ved Sune Ahrenkiel, formand for Erhvervsklubben Ribe-Esbjerg HH

Arrangøren oplyser

Der er øl/Vand + en Sandwich til deltagerne.