Workshop med Stig Åvall Severinsen

#
Lørdag den 30. april 2011 kl. 10:00

Stig giver dig indsigt i at trække vejret korrekt. - Få mere energi i hverdagen - Blive bedre til at håndtere pres - Optimere dine præstationer på arbejde og i sport

Det er med stor glæde, at Danielsen HR og JydskeVestkysten kan præsentere dig for Stig Åvall Severinsen og hans kunnen.
 
Stig Åvall Severinsen, verdenskendt dansker, indehaver af flere verdensrekorder gennem tiden bl.a. firedobbelnsmester i fridykning, i dykning under is uden assistance af hverken dragter eller flasker, har været i fjernsynet i flere omgang med sine forsøg på at slå rekorder, herunder i statisk dykning – at holde vejret under vand i længst tid (over 8 min – og over 20 min på ren ilt!). Gennem Stigs udforskning, uddannelse og træning, har han et stort og dybt kendskab til hvordan tingene hænger sammen – krop, sind, åndedræt, stress,….. Stig ved hvad han taler om.
 
Stigs viden og kunnen  henvender sig ikke kun til ekstremsportsfolk, men til alle der ønsker at få det bedre med sig selv, at kunne mere eller at finde ud af hvordan man gennem forbedret vejrtrækning selv kan forbedre balancen mellem krop og sind.

Lørdag d. 30. april i EGF Hallen Esbjerg

Start kl. 10 – pause kl. 13 – start 13.45 – slut omkring kl. 17.

Pris for deltagelse i workshop pr. person kr. 495,00  (Du får salat - pasta, bulgur eller alm. med flutes og vand)

Pris for deltagelse i workshop pr. person med JV-abonement kr. 395,00
(Du får salat - pasta, bulgur eller alm. med flutes og vand) 

På workshoppen vil Stig arbejde med os og fortælle dig om hvordan du gennem effektivt vejrtrækning kan
 
• Få mere energi i hverdagen
• Blive bedre til at håndtere pres
• Optimere dine præstationer på arbejde og i sport
• Undgå at blive syg eller blive hurtigere rask
• Minimere kroniske eller forbigående smerte
• Blive gladere og få et lysere sind
• Lev et sundere og længere liv.
 
De fleste af os er ikke klar over hvilken indflydelse vejrtrækningen rent faktisk har på vores velbefindende, hvordan vi trækker vejret og at vi rent faktisk kan træne vejrtrækningen ligesom man kan træne andre muskler i kroppen. Vi trækker bare vejret som vi nu gør det. 
 
Vi skal på denne workshop arbejde med vores egen vejrtrækning og du vil komme til at opleve hvordan du kan udvikle dit eget åndedræt og få adgang til flere af dine egne ressourcer – med mulighed for at få mere energi, få et forbedret åndedræt og en tilgang til at leve mere Mindfull med dig selv og dit åndedræt.
 
Praktiske ting:
Du skal have løstsiddende tøj på, så du kan lave de øvelser der kommer.
Sko skal være egnede til at have på indendørs og må ikke kunne efterlade striber/mærker på trægulvet i hallen.
Du skal bare have et tæppe, stort håndklæde eller yoga/skum måtte med...og du må gerne spise "let" dagene op til (ikke for meget fedt, sukker og tungt kød..men jo op til dig selv).  For de interesserede vil der være mulighed for kontant at købe Stigs bog og få den signeret.

Workshop arrangeres i samarbejde med Danielsen-HR www.danielsen-hr.dk

Danielsen HR er et lokalt HR-firma, der, udover at være specialister i rekruttering, også har stor erfaring og kompetence indenfor stresshåndtering, meditation, coaching og kurser til såvel private som erhvervs- og sportsfolk. Du kan kontakte Danielsen HR på morten@danielsen-hr.dk - www.danielsen-hr.dk  eller på telefon 50997010.


 

Arrangøren oplyser

Praktiske ting:
- Husk løstsiddende tøj.
- Sports sko med lys bund.
- Medbring måtte, tæppe eller skummåtte