Restaurant Ombord

#
På udvalgte datoer fra den 08.02 til og med den 17.02.2018

Besøg Restaurant Ombord til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte serveringer bestående af en 9 retters delemenu til 250 kr. + gebyr.

Restaurant Ombord er klar til at forkæle dig med en spændende 9 retters menu serveret over 3 omgange. Det er Gastro Week på den lidt utraditionelle måde!

Konceptet er helt enkelt – du tager gode mennesker og god mad og så starter hyggen! På Ombord står de for den gode mad, som ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men bare almindelig appetit på livet. Restauranten har masser af charme og atmosfære, og når du træder ind i restauranten bliver du mødt af smil og et højt serviceniveau.

9 deleretter - serveret over 3 omgange.

1. servering:

Ceviche af helleflynder med syltede tomater & Koriander
Stegte blomkål på blomkålspuré, hasselnødder & estragon
Romainestokke vendt i egen pesto & solsikkekerner

2. servering:

Stegt kammusling på palmekål & muslingecreme
Salat af friske & tørrede æbler med saltede mandler
Hjemmelavet ravioli med artiskokcreme, olivenolie & parmesan

3. servering:

Shortribs af okse med BBQ & forårsløg
Bao fyldt med ragout af svin, krydderurter & gulerødder
Patatas bravas (kartoffel) med salsa & aioli

En utraditionel og anderledes menu med deleretter. 

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Klub Østjylland er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt
venligst Restaurant Ombord på tlf. 8619 6080. Venligst overhold starttidspunkter på kl. 17.00 eller
kl. 20.00 i forhold til købt billet.