Julekoncert: Stig Rossen

#
25.11.2017

Afrejse: Tønder Busstation kl. 8.45, Skærbæk, Kultur og Fritidscenter kl. 9.15, Ribe, Odins Plads kl. 9.45, Esbjerg Shell v/korskroen kl. 10.15, Vejen, Uno-X Vestermarksvej kl. 10.45

Stig Rossen
Stig Rossen og hans fantastisk stemme kan man ikke komme udenom i den søde juletid, for siden 1995 har Stig sunget julen ind – og det gør han selvfølgelig også i år. Hvad der startede i Brandkjær Kirke i Kolding, har taget om sig. Og nu afholder Stig Rossen julekoncerter landet over. 

Julekoncerterne er meget populære, og du vil med garanti også få julestemning af den højeste kaliber, når Stig Rossen fremfører traditionelle og danske julesange. Den danske sangskat kommer under kærlig behandling – og der bliver også plads til fællessang og masser af hygge.

Program
Efter endt opsamling sætter vi kursen mod Aarhus og Musikhuset Aarhus. Vi bliver sat af ved Musikhuset Aarhus, som ligger dejlig centralt i Aarhus. Nu får du tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byen. Nyd de forskellige seværdigheder eller tag et smut i de mange butikker. Frokosten kan du nyde på en af de mange cafeer, som du finder nede ved Åen eller i Latinerkvarteret.

Vi mødes igen ved Musikhuset Aarhus, hvor turens absolutte højdepunkt venter os. Kl.16.00 går Stig Rossen nemlig på scenen – og nu er der julestemning og juletoner i et par timer.

Når koncerten er slut sætter vi os i bussen igen, og kører hjem mod de forskellige opsamlingssteder. Der vil være en sandwich at nyde på turen hjem.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Tønder Busstation kl. 8.45, Skærbæk, Kultur og Fritidscenter kl. 9.15, Ribe, Odins Plads kl. 9.45, Esbjerg Shell v/korskroen kl. 10.15, Vejen, Uno-X Vestermarksvej kl. 10.45
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.