Fede Finn & Funny Boyz

#
Lørdag den 19. marts 2011 kl. 18:30

Mød Fede Finn & Funny Boyz til kæmpe forårsfest på Kultur- og Aktivitetscenter Egebæk-Hviding

Sidste års succes med Sussie & Leo følges op af endnu en fest.

I år kommer Fede Finn & Funny Boyz og sørger for at der er gang i festen!
Der spilles 3 x 60 min.  Hør dem HER - "De Store" varmer igen i år op og spiller et ekstra sæt i en af pauserne....Det bliver SUPER. 

Lørdag d. 19. marts 2011 kl. 18.30 - 01.30 i Kultur- og aktivitetscenter Egebæk-Hviding.

Pris kr. 300,00 inkl. kæmpe buffet - Med 3 slags kød, kartofler og stor salatbar som tilberedes af Johnny Tonnesen Café Rÿpen, Ribe.

Musikken er booket gennem vores lokale Tourmand - se mere HER

Vind Bygavekort på  kr. 300,00 - 150,00 og 1 flaske rødvin på din indgangsbillet.
Amerikansk Lotteri med præmier for kr. 4500,00. 

Fede Finn & Funny Boyz er klar til årets brag af en fest.

Et super show, i anledning af 45 år på landevejen, fordi Fede Finn fylder rundt, samt udsendelse af et dobbelt album og DVD.
Vi har Jubilæumsholdet 2010 klar. Maud Kofod har gennem de sidste 2 sæsoner været en fast bestanddel af FedeFinn & Funny Boyz på tv2 Charlies Fællessang programmer, og en enorm efterspørgsel på den 38 årige sanglærke, saxofonist og magister i musik, kunne vi ikke sidde overhørig og med vores fælles store hits "Hvor Skal Vi Sove I Nat" og "Du må godt få lov" bliver hun en fantastisk forstærkning og ikke mindst en naturlig udvikling.

Jan Jacobsen…. hvem er han? Ja, han var et af de helt store navne i 70’erne, hvor han i showduoen Jan & Rene
"Mega Hittede" med sange som "En hjemmestrikket Badedragt", "Ingen Faktura" og "Telefonen" Der røg ind på en 1´ste plads – og lå der indtil Dansktoppen lukkede! Jan er keyboardspiller, guitarist og sanger, og han synger så man tror det er løgn.

Fede Finn & Funny Boyz starter nu salget af Jubilæumsshowet 2010 men indtil nytår kun til de kunder vi har optrådt for tidligere, salget til alle andre må pænt vente til det nye år.

NYT: Fra ca. kl. 23:00 vil der være mulighed for at købe franske hotdog, pølser mv. i pølsevognen som opstilles foran indgangen!

Mangler du overnatning? Skal du være velkommen til at kontakte os for muligheder.
For yderligere informationer og/eller billet køb skal du være velkommen til at kontakte Centerleder Klaus Svendsen på 75 44 66 01. 

Forårsfesten arrangeres af Kultur- og Aktivitetscenter Egebæk-Hviding

Arrangøren oplyser

Opvarmningsband "DE STORE"
Dørene åbnes kl 17.30