Kandis

#
Fredag den 8. april 2011 kl. 19:00

Skærbæk Fritidscenter glæder sig til at byde publikum velkommen til en forrygende koncert med det populære orkester KANDIS

Kandis - Danmarks populæreste BandDu får en fantastisk koncert med Kandis og vores kendte buffet.Lækker buffet med:


Tunmousse m. salat, dressing og brød.


Marineret kalkun, canelone m/ kødfyld i spinat/tomatsauce, mørbradbøf a la creme,


½ bagte kartofler, små krydderkartofler, kløvet gulerodsmix, broccolisalat, salat m. feta/tranebær,


grøn salat m. dressing, sauce og brød.Is/pandekager, frisk frugt, frugtsalat.


Ønsker du at overnatte i en af vores dejlige feriehuse så Kontakt Skærbæk Fritidscenter på +45 74 75 19 70Koncerten arrangeres i samarbejde med Skærbæk Fritidscenter.Kandis er ikke kun ’kendis’ men i hvert fald ubetinget Danmarks førende danseorkester. 20 år på toppen af dansemusikken og festen holder ikke her. Her er tale om højt humør, livsglæde og festen, som aldrig slutter.Festen startede på Hotel Phønix i Thisted i 1989, hvor de festlige musikere spillede til enkeballet. 20 år efter er Kandis så på jubilæumsshow, udsender CD ’Kandis Live 2’ hvor Johnny Hansen bl.a. synger duet med Johnny Logan. Jo der er virkelig sket noget siden enkeballet på Hotel Phønix. En scene som Bjørn & Okay havde stået på mere end 1200 gange til de legendariske baller. Et sceneskift der i øvrigt blev omtalt som den største nyskabelse på hotellet, siden man fik rindende vand på værelserne.Kandis har nu spillet for mere end tre millioner mennesker. De har solgt mere end 1,5 millioner album og orkester bussen har kørt en distance lig med 30 gange rundt om jorden. Kandis er og bliver efterspurgte for at spille til festivaler, dansegallaer, i haller, på kroer og markedspladser.Johnny Hansen vidste lige fra starten, hvad han ville med Kandis. ”Vi har arbejdet hårdt, men meget har også flasket sig for os med dansktoppens genopståen og samtidig perioden med de mange lokalradioer, der var rigtig flittige til at spille netop vores musik.


Vi ville mere end blot have musikken som vores hobby. Det skulle være vores faste job. Jeg har altid haft musikken tæt inde på kroppen og var ikke været i tvivl om, at jeg også ville gøre den til min levevej." Johnny Hansen, Jens Erik Jensen og Jørgen Hein har været med fra Kandis’ første optræden. På trommer er Michael Krätz nu med på sjette år.Johnny havde set, hvordan faderen Bjørn som stifter af orkestret Bjørn & Okay, havde gjort musikken til sin levevej. Bjørn & Okay skabte hit efter hit og turneret landet rundt med over 200 job om året. Det var oplagt at kopiere. Da Johnny var 23 år, havde han et klart billede af, hvordan Kandis kunne opnå samme store popularitet, som faderens Bjørn & Okay – uden at Kandis faldt i de mange fælder, et hektisk musiker-liv også rummer. Bjørn Hansen havde undgået disse ved at drive Bjørn & Okay som et professionelt foretagende.Johnny var klar til at gå på scenen med Kandis. Et navn han fandt efter et tøjmærke, som hans mor forhandlede i deres tøjbutik i byen. Deres scenetøj skulle dog være skræddersyet. Johnny ville ikke risikere, at Kandis var klædt i samme model skjorte eller jakker som publikum på dansegulvet. Kandis skulle være noget særligt, og det ville orkestret udstråle i alle sammenhænge.


Således udstyret, var Johnny ikke i tvivl om kursen, rollefordeling og påklædning i Kandis, og mest af alt valg af musikken.Så var det bare med at få nogle jobs i kalenderen. Johnny mente at et lille honorar ville være en investering i fremtiden, og resultatet udeblev heller ikke. Allerede i Kandis 2. leveår spillede de 112 jobs. Kandis havde Bjørn & Okay som deres forbillede, men vidste ikke hvor langt de kunne komme. Det var ikke let i starten. Et lavt honorar og næsten intet udstyr. De troede faktisk, at de spillede på lånt tid og at hele kulturen med halballer mv. snart ville uddø. På deres første job fik de 4.500,- i honorar, og med udgifter til bil og lånte instrumenter, var der ikke meget tilbage efter et arrangement. Johnny holdt stædig ved. Kandis skulle gøre deres erfaringer. Hellere et lavt honorar og få kontakten med publikum. Kandis vidste at de ikke blev verdensmestre, ved at sidde hjemme i sofaen og kigge TV.Pludselig tog udviklingen da også fart. Snart fik Kandis sin første pladekontrakt. Tingene voksede naturligt. Større budget, større pladeselskab og større pladesalg. Kandis har utrætteligt sat nye mål og udviklet musikken. Altid med små skridt for ikke at gå på kompromis med deres musikalske kompetence, eller risiko for at tabe deres publikum. Kandis har i dag en stor og stigende trofast fanskare. Nu er der også fuld gang i kalenderen som med op til 200 arrangementer i en turné, får den til at virke uendeligt. Kandis er i dag – om muligt, mere populær end nogensinde.Kandis laver 7 timers underholdning med deres sit partykoncept, som hver weekend – uge efter uge, til stadighed fylder idrætshaller, kroer og spillesteder med et altid dansende og feststemt publikum.  Kandis finder at de mange live jobs er hele deres fundament.


Denne del af deres musikalske liv, er der ingen planer om at trappe ned på. De 4 musikere har det rigtig godt sammen, og er enige om, at så længe det er sjovt og publikum trofast følger med, ja så bliver Kandis ved.En af konsekvenserne ved at have landets største fanklub med 3000 medlemmer og det store trofaste publikum, er at Kandis kommer og spiller de samme steder år efter år. Mange idrætshaller har de spillet i 10-15 gange i træk. På Vildsundmarked optræder de nu for 21. år i træk.Kandis turnerer året rundt hovedsageligt i Danmark ved masser af traditionsrige hal arrangementer, by og havnefester, på kroer og hoteller, hvor Kandis gang på gang spiller for totalt udsolgte huse. Publikum er ganske enkelt ellevilde med de 4 dygtige musikere.


Herudover spiller Kandis ved udvalgte koncerter i både Norge og Sverige. Her spiller de ofte som et af hovednavnene ved store Danse gallaer i vinterhalvåret og efteråret og Dansebands Festivals om sommeren for et tusindtalt stort publikum.Glæd dig til at møde Danmarks populæreste orkester KANDIS. 

Arrangøren oplyser

Billetprisen er inkl. buffet
Dørene åbnes kl. 18.00