Nak og Æd

#
Torsdag den 11. oktober 2012 kl. 19:00

Arrangementet er desværre aflyst. Købte billetter vil blive refunderet af den tekniske arrangør


Torsdag den 11. oktober 2012 klokken 19.00 i Teglgaardshallen


Pris kr. 195,-- Inkl. let traktement

+ billetgebyr på kr. 15,-


Nak & Æd' er programmet om mænd og drenge, der elsker naturen og spændingen ved drabet på dyret. Et program om samvær og røverhistorier, øl og duften fra bål og pibe.

Naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk slippes løs i den danske natur i al slags vejr og på alle årstider udstyret med våben, køkkenknive og kogegrej.


Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede kødet over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde maden.


Men de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram det dyr, de har udset sig, skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med, f.eks. krage, måge eller ræv.


Første sæson blev vist på DR2 i efteråret 2010. Her gik Jørgen og Nikolaj efter at nakke: en and, et vildsvin, råger, krebs, kaniner, en gås, en muflon og et krondyr. Anden sæson bliver vist i efteråret 2012 på DR2. Her går de to blandt andet efter at nakke: et dådyr, en sikahjort, en råbuk, en multe og en hare.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes klokken 18.15