Jul i Den Gamle By den 28.11.17

#
28.11.2017

Afrejse: Sønderborg Banegård kl. 7.30, Aabenraa, Madevej kl. 8.00, Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 8.35, Kolding Rutebilstation kl. 9.15

Jul i Den Gamle By
Den Gamle By i Aarhus tager dig med på en rejse gennem tiden. Fra H.C. Andersens tid til de moderne tider i 1920erne til opblomstringen af det danske velfærdssamfund i 1960erne og 70erne. Det hele finder du i Den Gamle By.

Det er ikke kun de realistiske boliger, som du kan bevæge dig rundt mellem og ind i. Du finder også en lang række af museer med alle mulige spændende emner. Ikke nok med det så finder du også små butikker, restauranter og endda en bager, hvor du kan gå ind og lade dig forkæle. 

Til jul er Den Gamle By hyggeligt pyntet op med små juleboder rundt omkring – og du vil også støde på ”lokale kendinge” i byen, som helt sikkert gerne vil sige hej.

Program
Efter at vi har kørt fra vores opsamlingssteder skal vi nyde en kop kaffe og et rundstykke. Vi kører direkte mod Aarhus og Den Gamle By, hvor vi skal opleve jul som i de gode gamle dage. Du får rigelig med tid til at gå rundt på opdagelse. Og du kan også vælge at spise din frokost på nogle af de hyggelige spisesteder.

Vi hopper igen på bussen og kører gennem Aarhus centrum og ned til havnen. Her finder du Dokk1, som er byens nye bibliotek. Vi bliver sat af, og du har mulighed for at nyde byen på egen hånd. Hen på eftermiddagen mødes vi igen, og stiger på bussen og vender hjem til vores forskellige opsamlingssteder.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Sønderborg Banegård kl. 7.30, Aabenraa, Madevej kl. 8.00, Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 8.35, Kolding Rutebilstation kl. 9.15

Teknisk arrangør: De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden, er både rejseudbyder og teknisk arrangør.
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.