Christiansborgtur - med Mai Mercado og Anders Johansson

#
Torsdag den 28. september 2017 kl. 05:45

Kom med på tur til Christiansborg, og få muligheden for, at få et unikt indblik i hvordan det politiske spil på borgen foregår. Børne- og Socialminister Mai Mercado, og Anders Johansson fra Det Konservative folkeparti, stiller op til spørgsmål, og fortæller om christiansborglivet til turens deltagere.

Ved opsamlingen i Nyborg vil der være kaffe og rundstykker inden turen for alvor starter. Turen bliver herefter sat mod København og Christiansborg, hvor vi i løbet af dagen har flere arrangementer. 

Vi starter med en rundvisning på Christiansborg, hvor gruppen bliver delt i to, hvor Anders Johansson vil tage den ene gruppe og vise rundt og fortælle om livet på Borgen. Den anden gruppe vil blive vist rundt af en medarbejder fra Christiansborg.

Efter rundvisningen mødes vi igen i Venstres gruppeværelse. Her vil Mai og Anders holde et oplæg. Her bliver rig mulighed for at få et indblik i, hvordan det politiske spil foregår og måske også et par sjove anekdoter.

Vi slutter besøget på Christiansborg af med en frokost i Snapstinget. Når vi er færdige med frokosten i Snapstinget går turen igen mod Jylland. Vi forventer ankomst i vores hjembyer først på aftenen. 

PROGRAM:

9.30: Læserne ankommer til Christiansborg og tages imod af Anders Johansson
9.45: Rundvisning på Christiansborg af Anders Johansson og en medarbejder. Gruppen opdeles i to grupper. Dvs. 25 personer rundvises af Anders og 25 personer rundvises af en medarbejder.
10.45: Oplæg af Mai og Anders i Venstres gruppeværelse på Christiansborg. 12.00: Frokost i Snapstinget
13.30:  Afgang Christiansborg 

Arrangøren oplyser

Arrangøren oplyser
Afrejse: Odense Dannebrogsgade kl. 05.45, Svendborg, Fyns Amts Avis kl. 06.15, Nyborg Station kl. 07.00
Hjemkomst: Odense Dannebrogsgade kl. 16.30, Svendborg, Fyns Amts Avis kl. 15.45, Nyborg Station kl. 15.00
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med
CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35. Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for det uforudsete ting
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.