EKSTRA: Caroline Henderson, Vejle, 03.12.2017

#
Søndag den 3. december 2017 kl. 18:00

Caroline Henderson synger igen i år julen ind på fornemste vis, når hun tager på tour landet rundt i november og december, for at afholde fantastiske julekoncerter.

Julekoncerter 2017

Du kan allerede godt begynde at glæde dig til julen 2017, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger flere venues landet over. Og i år er der kommet flere spillesteder til, så endnu flere publikummer kan opleve den fantastiske sangerinde. 

Koncerterne bliver stemningsfulde med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Caroline Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren. 

Den danske sangerinde har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendes imponerede karriere spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Senest er Caroline Henderson blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun medvirker sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det bliver spændende at se, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik. 

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din billet i udprintet form.
Der er tale om unummererede pladser.
For yderligere oplysninger m.m. kontakt venligst The Artist.