Dagsudflugt til Tirpitz den 04.10.2017

#
04.10. 2017

Afrejse: Sønderborg Banegård kl. 6.40, Aabenraa, Madevej kl. 7.20, Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 7.55, Rødding, Rødding Centret kl. 8.20, Ribe, Odins Plads kl. 8.45

Tirpitz
Den 30. juni 2017 fik Danmark et helt nyt museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i én. Museet er designet af Bjarke Ingels Group, og det underjordiske museum ligger midt i det vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”. Kanonfæstningen blev bygget i 1944, men nåede ikke at blive færdigbygget. Du kan selv gå på opdagelse og finde ud af, hvordan fæstningen ville have fungeret.

Inde i museet finder du forskellige udstillinger, som giver dig et unikt og medrivende indblik i den vestjyske historie. ”Den skjulte vestkyst”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” er titlerne på museets tre permanente udstillinger.

Program 
Efter den sidste opsamling kører vi til Blåvand og Tirpitz. Når vi ankommer får vi en kop kaffe og småkager. Dernæst venter der os en verdensklasse oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på den danske historie. Vi træder ind i historiebøgerne, når vi går rundt mellem bunkerne fra 2. verdenskrig. Vores egen forhistorie, kommer vi også helt tæt på, når vi går fra fortid til nutid i et fantastisk show, der ruller hen over himlen. Man kan næsten heller ikke undgå at blive helt forgabt, når man står ansigt til ansigt med smukke ravsmykker helt tilbage fra vikingetiden. Besøget på Tirpitz vil uden tvivl være noget man husker længe.

Efter at vi er fulde af indtryk og sulten begynder at melde sig, så hopper vi på bussen igen og kører til Blåvand Kro, hvor vi skal have frokost. Vi skal have en 2 retters menu bestående af rødspætte og æblekage samt en kop kaffe. Efter frokost skal vi igen ind i bussen, som kører os hjem til vores opsamlingssteder.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Sønderborg Banegård kl. 6.40, Aabenraa, Madevej kl. 7.20, Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 7.55, Rødding, Rødding Centret kl. 8.20, Ribe, Odins Plads kl. 8.45
Teknisk arrangør: De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden, er både rejseudbyder og teknisk arrangør.
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.