Milena Penkowa. Hjernetræning – Skarp hele livet

#
Tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19:00

Aflyst pga. for få tilmeldinger

Milena Penkowa er ubestridt en af tidens mest medieombruste forskere: Først blev hun prisbelønnet som en genial, international stjerne indenfor hjerneforskning, og siden er hun blevet noget mere kontroversiel. Sikkert er det dog, at aftenens foredragsholder, Milena Penkowa, er en skattet foredragsholder og blandt de mest vidende på sit område; hjernens mystik.
 Men hjerneforskningen har i nyere tid også punkteret mange gamle myter og givet overraskende ny viden omkring hjernens kapacitet, foranderlighed (plasticitet) og evne til at lade sig forbedre.
 
I dag ved vi, at hjernen kan trænes og optimeres, og det kræver kun nogle enkle tiltag i dagligdagen, hvormed du kan forbedre din hjernes kapacitet, intellekt, indlæring og hukommelse.
Med rette viden kan du selv påvirke og forme din hjerne, hvorfor Milena Penkowa gennemgår de nyeste og praktisk anvendelige opdagelser fra hjerneforskningen.
 
I foredraget hos FOF Kolding afslører Milena Penkowa, hvordan hjernen kan optimeres og med hvilke metoder, således at du kan holde dig skarp hele livet. Få hemmeligheden om din hjerne med dig hjem, og værktøjerne til et langt mentalt liv.

Teknisk arrangør: FOF Kolding

 

Arrangøren oplyser