Karen-Marie Lillelund - Kommunikation med højt humør

#
Mandag den 12. november 2012 kl. 19:00

Vinder af ”årets bedste foredrag” og tilmed kåret som ”Årets alle tiders kvinde 2010”

Om sommeren er hun at finde på Bakkens Hvile som en af syngepigerne. Om vinteren er hun en gudbenådet foredragsholder, der er kendt for at få sine tilhørere til at more sig lige så godt som på Bakken - samtidig med at vi får brugbar og bund solid viden med på vejen om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon går Karen-Marie Lillelund går lige i hjertet på publikum - topledere som avisbude. Hun er kraftfuld, enestående og topprofessionel.

Karen-Marie Lillelund er uddannet i dramaturgi og musik ved Århus Universitet, og privatuddannet sanger fra New York og London. Hun uddannede sig til kommunikationskonsulent og har efterfølgende undervist i kommunikation. I Kolding taler Karen-Marie Lillelund om den kommunikation, der udgør rygraden for arbejdsglæde med et grin, god stemning og dermed en positiv arbejdskultur. Med sådan en kultur får man let adgang til de nye idéer, der kan forbedre hverdagen - og bundlinjen - og tilmed minimere risikoen for, at stressen sætter sig. Karen-Marie Lillelund kan lære os at spærre øjnene op for de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen, så vi rusker op i den kedelige kommunikation og puste nyt liv i det slidte ord, der hedder ”omstillingsparat”.
Med sit eget ubesværede sceneskift mellem sommer- og vinterunderholdning blæser Karen-Marie Lillelund direkte ind på Harmonien i Haderslev med sit bramfri bud på, hvordan man skærper opmærksomheden på god kommunikation. En ting vil vi gerne give garanti for: Det bliver ikke kedeligt!

Mandag den 12. november kl. 19.00 på Harmonien i Haderslev
Kr. 168,-
+ billetgebyr på kr. 15,-

Teknisk arrangør: FOF Haderslev

Arrangøren oplyser