Malling Kro

#
På udvalgte datoer i perioden den 12.10 - 21.10.17

Besøg Malling Kro til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr. + gebyr.

Ca. 10 km fra Aarhus finder du Malling Kro, som er kendt for fantastiske retter og et spændende vinkort. Restauranten har også begejstreret flere anmeldere – og til Gastro Week har du chancen for at besøge denne anmelderroste perle. 

Kroen gør ikke megen væsen af sig selv, når man ser den udefra. Men hvis du tager et nøje kig på menu- og vinkortet, så kommer du til at se noget ganske særligt. Faktisk har Malling Kro vundet Årets vinkort 2016 i White Guide, og betegnes med det imponerende vinkort som et slaraffenland for vinelskere. I restauranten serveres knivskarpe retter, der giver restauranterne i Aarhus konkurrence til stregen. Niveauet er i top uanset om det gælder maden, vinen og servicen. 

Det er let at komme til kroen i både bil og med bus. Blot 100 m fra kroen ligger busstoppestedet, hvorfra bussen kører mod Aarhus flere gange i timen.

I forbindelse med Gastro Week tilbyder kroen overnatning i dobbeltværelse til 600 kr. inkl lækker morgenbuffet. Dette bestilles direkte hos Malling Kro på 86931025 eller info@mallingkro.dk efter at du har købt billetter til Gastro Week. 

Til menuen tilbyder vi en velafstemt vinmenu, som kan bestilles ved ankomst.

3 retters menu

Forret
Lyssej i urtecreme med salat, fennikel og agurk samt 2 slags brød og smør

Hovedret
Kalv med svampe, syltede løg, selleri samt kartoffel med løvstikke

Dessert 
Citron, hvid chokolade, vanilje og mynte

Glæd dig til fantastiske lækkerier!

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Klub Østjylland er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.