Rasmus Tantholdt, Varde

#
Torsdag den 1. februar 2018 kl. 19:30

Den 01.02.18, kl. 19.30, Hotel Arnbjerg, Arnbjergalle 2, 6800 Varde. Dørene åbner kl. 19.00.

Verden er stadig ny
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og han har blandt andet dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Og alle disse oplevelser vil han gerne dele med folk. Derfor har han skrevet bogen ”Verden er stadig ny” samt er begyndt at afholde foredrag rundt i hele Danmark under selvsamme titel. 

Foredraget er inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de meget hårde emner.

Rasmus Tantholdt
Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Mulige tilkøb:

Beuf saute Stroganoff med bagt kartoffelgratin , glacerede rodfrugter og fritteret persille 169 kr. pr. person.

Kaffe og hjemmebagt kage 40 kr. pr. person


Arrangøren oplyser

Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Teknisk arrangør: Jvshop