Ekstra: Fantastiske Fanø den 07.09.2017

#
Den 07.09.2017

Afrejse: Svendborg Fyns Amts Avis: kl. 7:15, Odense Dannebrosgade: kl. 8:00, Middelfart station: kl. 9:00, Fredericia Banegård: kl. 9:30

Fanø 
Fanø er den nordligste ø i Vadehavet og en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarv liste. Øen er noget ganske særligt - her bliver store naturoplevelser nemlig kombineret med afslapning og ro, som du straks mærker, når du besøger øen. Fanø har ligeledes en rig historie, og var blandt andet en stormagt, da de store sejlskibe regerede verdenshavene. 

Program 
Turen starter efter, at vi har været forbi alle opsamlingssteder. Vi kører mod Esbjerg, hvor vi skal med færgen til Fanø. I løbet af formiddagen holder vi en pause, hvor vi får et rundstykke og en kop kaffe. Derefter kører vi videre mod Esbjerg, hvorfra vi sejler til Nordby på Fanø.

Når vi ankommer til Fanø, skal vi mødes med vores lokalguide, som starter med at vise os ud til Ambassaden, hvor vi skal spise vores frokost. Når vi har spist, skal vi med bussen rundt på ørundtur. Her skal vi blandt andet se de brede sandstrande og Sønderho. I Sønderho gør vi et ophold, hvor det er muligt at se nærmere på Sønderho Kirke og havnen. Derefter kører ad stranden over Fanø Bad til Nordby. I Nordby skal vi med færgen hjem til fastlandet, hvor turen går hjem til opsamlingsstederne.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Svendborg Fyns Amts Avis: kl. 7:15, Odense Dannebrosgade: kl. 8:00, Middelfart station: kl. 9:00, Fredericia Banegård: kl. 9:30

De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med
CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35. Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for det uforudsete ting
Gangbesværede kan godt komme med på turen. Du skal dog ca. gå 1500 m.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.