H.C. Andersen Festival den 24.08.17 - 25.08.17

#
Den 24.08.17 - 25.08.17

Afrejse: Ringkøbing Museumsplads kl. 8,10, Skjern Kulturcenter kl. 8.40, Esbjerg v/Shell, korskro kl. 9.30, Vejen v/Uno-X, Vestemarksvej kl. 9.55, Kolding Rutebilstation kl. 10.30

Odense danner rammen for en fantastisk festival, hvor bydrengen H.C. Andersen er i fokus. Rundt i hele byen finder du eventyrlige kulturaktiviteter for både store og små. Visionen er klar – det er en uge med kulturelle og festlige begivenheder, som sætter Odense på landkortet.

Program

1.dag

Efter endt opsamling sætter vi kursen mod vores destination, og på vejen krydser vi den smukke Lillebæltsbro. Vi kører direkte til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Herefter går turen til Bryggeriet Flakhaven, hvor vi skal nyde vores frokost krydret med 3 små ølsmagninger. Efter frokosten har du tid på egen i Odense midtby, som er flot pyntet op til lejligheden. 

Sidst på eftermiddagen mødes vi igen og går i samlet flok til det nye kulturhus ”Odeon”, hvor vi spiser aftensmad. Herefter er det tid til en af turens helt store oplevelser, vi skal nemlig nu ind at se den storslåede HC Andersen forestilling ”Life’s a fairytail”. Efter en forrygende aften kører hjem til vores hotel. 

2. dag 
Vi starter dagen med en god gang morgenmad på hotellet, inden vi igen sætter kursen mod Odense midtby. Vi går i H.C. Andersens fodspor sammen med vores lokale guider. De vil lede os gennem byens gader og stræder. Efter et par timer vil der igen være tid på egen hånd.  Du kan for eksempel finde frokost på en af byens mange restauranter og cafeer, eller udforske alle de mange spændende udstillinger og arrangementer som H.C. Andersen Festivalen byder på.
 
Sidst på eftermiddagen samles vi igen og påbegynder turen hjemad.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Ringkøbing Museumsplads kl. 8,10, Skjern Kulturcenter kl. 8.40, Esbjerg v/Shell, korskro kl. 9.30, Vejen v/Uno-X, Vestemarksvej kl. 9.55, Kolding Rutebilstation kl. 10.30
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.
Minimum deltagere:35
Gangbesværede kan ikke komme med på turen.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.