Julemusicalen ELF i Tivoli

#
02.12.2017

Afrejse fra Svendborg ved Banegården kl. 09.30 Odense, Børstenbindervej kl. 10.00 Nyborg v/Circle K - McDonald kl. 10.30

Historien bygger på julefilmen, ’Elf – The Movie’, fra 2003 med Will Ferrell i rollen som Buddy. Musicalversionen af Elf er skabt af nogle af Broadways mest erfarne navne inden for genren. Stykket er skrevet af Thomas Meehan og Bob Martin. Førstnævnte står også bag andre store Broadway successer som Annie, The Producers og Hairspray. Musikken er komponeret af Matthew Sklar og sangteksterne af Chad Beguelin. De var sammen Tony Awards-nomineret for The Wedding Singer.

Hovedpersonen er børnehjemsbarnet Buddy, der ved en fejltagelse kommer med Julemanden til Nordpolen. Her vokser han op sammen med Julemandens alfer, uden at vide at han i virkeligheden er et menneske. I takt med at han vokser sig meget større end alferne, begynder sandheden at gå op for ham. Det er også tydeligt, at han ikke har helt det samme talent for arbejdet i Julemandens værksted, som alferne. Julemanden opfordrer derfor Buddy til at finde ud af, hvem han egentlig er. Buddy tager til København og erfarer, at hans far er en kold og kynisk forretningsmand, der kun tænker på penge - og hader julen. Derfor er faderen også på julemandens liste over uartige børn og slet ikke den slags far, som Buddy drømmer om. Men… som i et sandt juleeventyr vinder det gode naturligvis til sidst og julestemningen spreder sig til både publikum i Tivolis Koncertsal og videre ud i det julepyntede Tivoli.

Program 

På vej til København nyder vi vores sandwich. Vi ankommer til Tivoli ca. kl. 12.30. Forestillingen begynder kl. 13.00 og varer ca. 2½ time. Derefter bliver der tid til at gå rundt på egen hånd og nyde juleudsmykningen, inden vi kører tilbage til Fyn.

Inkluderet i Stiften Fordele-prisen: 

Bus, moms, A-billet (midtfor), sandwich på udturen samt kaffe og kage på hjemturen.  

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: GIBA Travel. Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Afrejse fra Svendborg ved Banegården kl. 09.30
Odense, Børstenbindervej kl. 10.00
Nyborg v/Circle K - McDonald kl. 10.30
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.